עוגיות טחינה פשוטות ומהירות של בני סיידא
עוגיות טחינה של בני סיידא עם טריק לעוגיות ריבועיות מושלמות - הכי מהירות, קלילות וטעימות שיש - נהדרות לצד תה או קפה וגם לשבירת צום
עוגיות טחינה של בני סיידא עם טריק לעוגיות ריבועיות מושלמות - הכי מהירות, קלילות וטעימות שיש - נהדרות לצד תה או קפה וגם לשבירת צום
- בתיה שורק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.4 קק״ל 4775.8 קק״לפחמימות 17.2 גרם 687.9 גרםשומן 6.7 גרם 269.2 גרםנתרן 4.4 מ״ג 175.9 מ״גחלבון 1.7 גרם 68.7 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 27.8 גרםשומן רווי 2.8 גרם 113.0 גרםכולסטרול 12.3 מ״ג 492.0 מ״גסידן 12.8 מ״ג 511.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 17.6 מ״גאשלגן 26.7 מ״ג 1068.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 10.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות119
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.4 קק״ל 4775.8 קק״לפחמימות 17.2 גרם 687.9 גרםשומן 6.7 גרם 269.2 גרםנתרן 4.4 מ״ג 175.9 מ״גחלבון 1.7 גרם 68.7 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 27.8 גרםשומן רווי 2.8 גרם 113.0 גרםכולסטרול 12.3 מ״ג 492.0 מ״גסידן 12.8 מ״ג 511.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 17.6 מ״גאשלגן 26.7 מ״ג 1068.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 10.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 119 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3כוסות או 420 גרם קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
1כוס או 240 גרם טחינה גולמית
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
200 גרם חמאה רכה
קישוט
-
20 יחידות שקדים מולבנים שלמיםחצויים
אופן הכנה
- בקערה מניחים את כל המצרכים ולשים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים בניילון נצמד, סוגרים היטב ומרדדים לריבוע בעובי של כ-2 ס״מ.
- מקפיאים חצי שעה, מניחים על קרש חיתוך, חותכים לקוביות ומניחים על גבי נייר אפייה במרווחים קטנים.
- על כל עוגייה מניחים שקד ולוחצים מעט.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות, רק עד שהעוגיות מזהיבות, לא מעבר.
- מצננים ורק אז אוכלים, כשהן חמות הן עדיין רכות, לא להתפתות להמשיך לאפות אותן 😉
אופן הכנה
- בקערה מניחים את כל המצרכים ולשים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים בניילון נצמד, סוגרים היטב ומרדדים לריבוע בעובי של כ-2 ס״מ.
- מקפיאים חצי שעה, מניחים על קרש חיתוך, חותכים לקוביות ומניחים על גבי נייר אפייה במרווחים קטנים.
- על כל עוגייה מניחים שקד ולוחצים מעט.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות, רק עד שהעוגיות מזהיבות, לא מעבר.
- מצננים ורק אז אוכלים, כשהן חמות הן עדיין רכות, לא להתפתות להמשיך לאפות אותן 😉
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן