עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות עם פטנט!
משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס? קרין גורן עם מתכון לעוגיות פריכות במיוחד: עוגיות שוקולד צ׳יפס קריספיות. עוגיות פטנט שלא מצריכות גלגול של כל עוגייה בנפרד
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 110.5 קק״ל 2761.3 קק״לפחמימות 18.9 גרם 473.2 גרםשומן 5.4 גרם 134.5 גרםנתרן 73.0 מ״ג 1826.0 מ״גחלבון 1.3 גרם 32.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.7 גרםשומן רווי 3.0 גרם 75.6 גרםכולסטרול 26.6 מ״ג 664.4 מ״גסידן 7.6 מ״ג 190.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 16.2 מ״ג 405.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות111
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 110.5 קק״ל 2761.3 קק״לפחמימות 18.9 גרם 473.2 גרםשומן 5.4 גרם 134.5 גרםנתרן 73.0 מ״ג 1826.0 מ״גחלבון 1.3 גרם 32.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 5.7 גרםשומן רווי 3.0 גרם 75.6 גרםכולסטרול 26.6 מ״ג 664.4 מ״גסידן 7.6 מ״ג 190.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 16.2 מ״ג 405.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 111 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
150 גרם חמאה רכה
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1/2כוס או 120 גרם סוכר חום כהה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 ביצה L
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כוס שוקולד צ’יפס מיני
שימון התבנית
-
1 מיכל תרסיס שמן בטעם חמאה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
- במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
- מזלפים מיד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית. אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בתוך שקיות זיפר, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית).
- מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
- במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
- מזלפים מיד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית. אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בתוך שקיות זיפר, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים “ניוקי” (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית).
- מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (21)
שלום, האם ניתן לגלגל ביד לעוגיות במקום שקית הזילוף?
אפשר, אך מומלץ לקרר את הבצק קודם לכן