עוגת יומולדת בכלום עבודה של קרין גורן
קרין גורן אופה עוגת יומולדת שילדים אוהבים. עוגת שוקולד בחושה, טעימה ורכה, שהפכה עם השנים לעוגת יום ההולדת האהובה והקבועה בהרבה משפחות וגני ילדים
קרין גורן אופה עוגת יומולדת שילדים אוהבים. עוגת שוקולד בחושה, טעימה ורכה, שהפכה עם השנים לעוגת יום ההולדת האהובה והקבועה בהרבה משפחות וגני ילדים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8218.1 קק״ל 8218.1 קק״לפחמימות 1792.5 גרם 1792.5 גרםשומן 1175.6 גרם 1175.6 גרםנתרן 1659.2 מ״ג 1659.2 מ״גחלבון 911.5 גרם 911.5 גרםסיבים תזונתיים 851.3 גרם 851.3 גרםשומן רווי 1030.8 גרם 1030.8 גרםכולסטרול 2230.1 מ״ג 2230.1 מ״גסידן 2314.4 מ״ג 2314.4 מ״גברזל 840.1 מ״ג 840.1 מ״גאשלגן 4789.5 מ״ג 4789.5 מ״גאבץ 830.8 מ״ג 830.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות8218
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8218.1 קק״ל 8218.1 קק״לפחמימות 1792.5 גרם 1792.5 גרםשומן 1175.6 גרם 1175.6 גרםנתרן 1659.2 מ״ג 1659.2 מ״גחלבון 911.5 גרם 911.5 גרםסיבים תזונתיים 851.3 גרם 851.3 גרםשומן רווי 1030.8 גרם 1030.8 גרםכולסטרול 2230.1 מ״ג 2230.1 מ״גסידן 2314.4 מ״ג 2314.4 מ״גברזל 840.1 מ״ג 840.1 מ״גאשלגן 4789.5 מ״ג 4789.5 מ״גאבץ 830.8 מ״ג 830.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 8218 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס מים רותחים
-
1/2 כוס אבקת קקאו
-
200 גרם חמאהחתוכה לקוביות
-
2 כוסות סוכר לבן
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס רוויון
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כוסות קמח לבן
ציפוי
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1 צנצנת ריבת חלב
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים מים רותחים, קקאו וקוביות חמאה.
- מערבבים בקערה נפרדת סוכר, קמח ואבקת סודה. מוסיפים את תערובת הקקאו ומערבבים.
- מוסיפים ביצים, רוויון ותמצית וניל ומערבבים.
- מפוררים פנימה את המקופלת, מערבבים מעט ומוזגים לתבנית משומנת.
- אופים בתנור למשך כ-25 דקות.
- מכינים את הציפוי: מחממים שמנת מתוקה ומוזגים לקערה.
- מוסיפים קוביות שוקולד מריר ומערבבים להמסה.
- מורחים את העוגה האפויה בריבת חלב ומוזגים את ציפוי השוקולד מעל.
- מקשטים בפירורי מקופלת וסוכריות צבעוניות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים מים רותחים, קקאו וקוביות חמאה.
- מערבבים בקערה נפרדת סוכר, קמח ואבקת סודה. מוסיפים את תערובת הקקאו ומערבבים.
- מוסיפים ביצים, רוויון ותמצית וניל ומערבבים.
- מפוררים פנימה את המקופלת, מערבבים מעט ומוזגים לתבנית משומנת.
- אופים בתנור למשך כ-25 דקות.
- מכינים את הציפוי: מחממים שמנת מתוקה ומוזגים לקערה.
- מוסיפים קוביות שוקולד מריר ומערבבים להמסה.
- מורחים את העוגה האפויה בריבת חלב ומוזגים את ציפוי השוקולד מעל.
- מקשטים בפירורי מקופלת וסוכריות צבעוניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן