עוגת שמרים קינמון וסירופ קפה
מתכון מושלם וקל להכנה לקינוח אולטימטיבי ליד הקפה, עוגת שמרים קינמון עם סירופ קפה, הבצק הנימוח עם טעמים של קינמון וקפה עושה אושר בלב וריח משגע בבית
מתכון מושלם וקל להכנה לקינוח אולטימטיבי ליד הקפה, עוגת שמרים קינמון עם סירופ קפה, הבצק הנימוח עם טעמים של קינמון וקפה עושה אושר בלב וריח משגע בבית
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4782.7 קק״ל 4782.7 קק״לפחמימות 645.3 גרם 645.3 גרםשומן 213.0 גרם 213.0 גרםנתרן 626.1 מ״ג 626.1 מ״גחלבון 83.9 גרם 83.9 גרםסיבים תזונתיים 15.5 גרם 15.5 גרםשומן רווי 19.0 גרם 19.0 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 208.2 מ״ג 208.2 מ״גברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 1158.4 מ״ג 1158.4 מ״גאבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה שעהכולל שעתיים
-
קלוריות4783
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4782.7 קק״ל 4782.7 קק״לפחמימות 645.3 גרם 645.3 גרםשומן 213.0 גרם 213.0 גרםנתרן 626.1 מ״ג 626.1 מ״גחלבון 83.9 גרם 83.9 גרםסיבים תזונתיים 15.5 גרם 15.5 גרםשומן רווי 19.0 גרם 19.0 גרםכולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״גסידן 208.2 מ״ג 208.2 מ״גברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 1158.4 מ״ג 1158.4 מ״גאבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה שעה | זמן כולל שעתיים | קלוריות 4783 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1/2 ק"ג קמח לבן
-
25 גרם שמרים טריים
-
3 ביצים L
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
120מ"ל או 1/2 כוס מים פושריםאו חלב
-
120מ"ל או 1/2 כוס שמן קנולה
מלית
-
6 כפות שמן קנולהאו 50 גרם חמאה רכה
-
50גרם או 1/4 כוס סוכר חום
-
2 כפות קינמון טחון
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה מערבלים את כל החומרים במשך 4 דקות לקבלת בצק רך, חלק ומעט דביק. משמנים אותו, מכסים בניילון או מגבת לחה ומתפיחים שעה. מורידים את האוויר בטפיחות ומתפיחים עוד שעה.
- ממלאים: חוצים את הבצק ומרדדים כל חלק ליריעת בצק מלבנית, בעובי כחצי ס״מ. מורחים בשמן או חמאה, מפזרים סוכר וקינמון ומגלגלים לרולדה. חוצים אותה לאורכה ומלפפים לבורג. מניחים בתבנית ומתפיחים עוד כחצי שעה עד שפני הבצק מתעגלים יפה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ב- FastPreheat
- אופים את העוגה 35-40 דקות ב- cookControl Plus או עד שהיא זהובה יפה.
- לקראת סוף האפייה מכינים סירופ קפה: מכינים קפה במכונה ומערבבים עם סוכר עד שהסוכר נמס ומסמיך את הקפה.
- כשהעוגה יוצאת מהתנור מברישים אותה בסירופ קפה. מצננים אותה לחלוטין לפני שפורסים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה מערבלים את כל החומרים במשך 4 דקות לקבלת בצק רך, חלק ומעט דביק. משמנים אותו, מכסים בניילון או מגבת לחה ומתפיחים שעה. מורידים את האוויר בטפיחות ומתפיחים עוד שעה.
- ממלאים: חוצים את הבצק ומרדדים כל חלק ליריעת בצק מלבנית, בעובי כחצי ס״מ. מורחים בשמן או חמאה, מפזרים סוכר וקינמון ומגלגלים לרולדה. חוצים אותה לאורכה ומלפפים לבורג. מניחים בתבנית ומתפיחים עוד כחצי שעה עד שפני הבצק מתעגלים יפה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ב- FastPreheat
- אופים את העוגה 35-40 דקות ב- cookControl Plus או עד שהיא זהובה יפה.
- לקראת סוף האפייה מכינים סירופ קפה: מכינים קפה במכונה ומערבבים עם סוכר עד שהסוכר נמס ומסמיך את הקפה.
- כשהעוגה יוצאת מהתנור מברישים אותה בסירופ קפה. מצננים אותה לחלוטין לפני שפורסים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן