עוגת שמרים שנשארת טרייה כל השבוע
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
כל אחד צריך מתכון פשוט ומנצח לעוגת שמרים ביתית! קרין גורן מכינה עוגת שמרים במילוי של ממרח קינדר לבן וקינדר מריר - פשוט להגיש חם מהתנור ולהתכונן למחמאות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 209.5 קק״ל 3351.4 קק״לפחמימות 29.9 גרם 478.7 גרםשומן 7.8 גרם 125.1 גרםנתרן 123.5 מ״ג 1976.5 מ״גחלבון 4.6 גרם 73.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.7 גרםשומן רווי 0.7 גרם 11.3 גרםכולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״גסידן 9.3 מ״ג 148.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 44.6 מ״ג 713.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות210
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 209.5 קק״ל 3351.4 קק״לפחמימות 29.9 גרם 478.7 גרםשומן 7.8 גרם 125.1 גרםנתרן 123.5 מ״ג 1976.5 מ״גחלבון 4.6 גרם 73.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 16.7 גרםשומן רווי 0.7 גרם 11.3 גרםכולסטרול 36.9 מ״ג 590.8 מ״גסידן 9.3 מ״ג 148.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 44.6 מ״ג 713.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 210 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
מילוי
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים ממרח. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי2). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים בממרח נוסף.
- מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג. מניחים לתפיחה נוספת בתבנית משומנת עוד כ-20 דקות.
- חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
- מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
- מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים או במיקסר למשך 5 דקות לבצק חלק ומבריק. משמנים את פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן דק ומורחים ממרח. מקפלים כמו מגבת מטבח (ל-3 ואז חצי2). מרדדים שוב (לא להתבייש לקמח את המשטח כדי שיהיה נוח לעבוד. לא נורא אם הממרח מציץ החוצה) ומורחים בממרח נוסף.
- מגלגלים לרולדה. חותכים באמצע ומפתלים כמו בורג. מניחים לתפיחה נוספת בתבנית משומנת עוד כ-20 דקות.
- חוזרים על הפעולה עם המחצית השנייה של הבצק (סה”כ יתקבלו 2 עוגות).
- מחממים תנור לטמפ’ של 170 מעלות (לא טורבו).
- מכניסים לתנור ל-35 דקות עד שהבצק זהוב כהה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (93)
מה אפשר במקום ממרח קינדר?
כל ממרח שוקולד אחר
פשוט להכנה טעים במיוחד
איזה סוג שוני העוגה תקבל עם חלב במקום מים?
קצת במרקם ובטעם, אבל לא משהו משמעותי