עוף בתנור של יונית צוקרמן

כולנו מחפשים מתכון מנצח לעוף בתנור, וליונית צוקרמן יש אחד כזה! עוף עם ירקות צבעוניים ותפוחי אדמה אפויים בתנור, במרינדה משגעת ובקלי קלות
כולנו מחפשים מתכון מנצח לעוף בתנור, וליונית צוקרמן יש אחד כזה! עוף עם ירקות צבעוניים ותפוחי אדמה אפויים בתנור, במרינדה משגעת ובקלי קלות
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    660
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 659.8 קק״ל 2639.3 קק״ל
    פחמימות 423.3 גרם 1693.2 גרם
    סוכר 387.5 גרם 1550.1 גרם
    שומן 372.7 גרם 1490.8 גרם
    נתרן 1539.4 מ״ג 6157.6 מ״ג
    חלבון 379.8 גרם 1519.0 גרם
    סיבים תזונתיים 375.5 גרם 1502.1 גרם
    שומן רווי 372.0 גרם 1488.1 גרם
    כולסטרול 371.9 מ״ג 1487.5 מ״ג
    סידן 403.3 מ״ג 1613.2 מ״ג
    ברזל 372.7 מ״ג 1490.7 מ״ג
    אשלגן 841.2 מ״ג 3364.8 מ״ג
    אבץ 371.9 מ״ג 1487.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    660
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 659.8 קק״ל 2639.3 קק״ל
    פחמימות 423.3 גרם 1693.2 גרם
    סוכר 387.5 גרם 1550.1 גרם
    שומן 372.7 גרם 1490.8 גרם
    נתרן 1539.4 מ״ג 6157.6 מ״ג
    חלבון 379.8 גרם 1519.0 גרם
    סיבים תזונתיים 375.5 גרם 1502.1 גרם
    שומן רווי 372.0 גרם 1488.1 גרם
    כולסטרול 371.9 מ״ג 1487.5 מ״ג
    סידן 403.3 מ״ג 1613.2 מ״ג
    ברזל 372.7 מ״ג 1490.7 מ״ג
    אשלגן 841.2 מ״ג 3364.8 מ״ג
    אבץ 371.9 מ״ג 1487.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
יונית צוקרמן
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה


אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את כל חומרי המרינדה, מכניסים את חלקי העוף אל הקערה עם המרינדה ומעסים. משרים 15 דקות.
  2. בינתיים, קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים 7 דקות עד לריכוך ראשוני.
  3. פורסים את הבצלים ומניחים בתבנית. מניחים מעל הבצלים את הפלפלים הצבעוניים ומעליהם את תפוחי האדמה שעברו ריכוך קל.
  4. מרססים או מזלפים שמן זית מעל ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
  5. מניחים מעל את חלקי העוף שהושרו במרינדה ואת יתרת המרינדה שנותרה בקערה שופכים מעל חלקי העוף שבתבנית.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 50 דקות ללא כיסוי.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף בתנור של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בכיף!

    Avatar
    ישראלה גלנט

    מתאים לי צלחת כזאת כעת

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות