-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 721.0 קק״ל 1441.9 קק״לפחמימות 87.8 גרם 175.6 גרםשומן 27.9 גרם 55.8 גרםנתרן 3846.6 מ״ג 7693.2 מ״גחלבון 38.2 גרם 76.4 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 10.1 גרםשומן רווי 1.6 גרם 3.2 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 253.2 מ״גסידן 72.4 מ״ג 144.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 417.5 מ״ג 834.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות721
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 721.0 קק״ל 1441.9 קק״לפחמימות 87.8 גרם 175.6 גרםשומן 27.9 גרם 55.8 גרםנתרן 3846.6 מ״ג 7693.2 מ״גחלבון 38.2 גרם 76.4 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 10.1 גרםשומן רווי 1.6 גרם 3.2 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 253.2 מ״גסידן 72.4 מ״ג 144.7 מ״גברזל 2.0 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 417.5 מ״ג 834.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 721 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1/4 כוס רוטב דגיםמזרח מערב
-
1/4 כוס סוכר דקליםמזרח מערב
-
3 כפות רכז תמרהינדימזרח מערב
-
2 כפות חומץ אורזמזרח מערב
-
3 כפות רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
2 כפות מיץ לייםמיץ מחצי ליים
פאד תאי
-
1 חבילה אטריות אורז בעובי 3 מ”ממזרח מערב
-
2 כפות שמן קנולה
-
4 בצלי שאלוט בינונייםקצוצים
-
200 גרם סטייק פרגיתחתוך לקוביות (או חזה עוף)
-
1 ביצה Mטרופה
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
1 חופן בוטנים קלוייםכתושים
-
1 חופן נבטים סיניים
הגשה
-
1 חופן נבטים סיניים
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ
-
1 חופן בוטנים קלוייםכתושים
-
1/4 ליים בינוני
אופן הכנה
- מכינים את מקלוני האורז על פי ההוראות על גבי האריזה מבעוד מועד.
- מכינים את הרוטב: מכניסים את מרכיבי הרוטב לקערה ומערבבים היטב עד להטמעה מלאה, מומלץ לקצוץ את סוכר הדקלים כדי שימס היטב עם המרכיבים הרטובים של הרוטב.
- במחבת גדולה מחממים מעט שמן, ומטגנים את בצלי השאלוט הקצוצים עד לשקיפות. מוסיפים את קוביות הפרגית ומטגנים היטב עד לקבלת גוון זהוב ושהפרגית מוכנה היטב. שוברים פנימה ביצה ומערבבים. מוסיפים את מקלוני האורז והרוטב ומערבבים היטב.
- קוצצים מעט בצל ירוק ומוסיפים למחבת יחד עם בוטנים כתושים ונבטים ומערבבים היטב. מבשלים עוד 2-3 דקות ומוציאים לצלחת ההגשה. מפזרים מלמעלה מעט בצל ירוק ובוטנים ומגישים עם חתיכת ליים. בתיאבון.
אופן הכנה
- מכינים את מקלוני האורז על פי ההוראות על גבי האריזה מבעוד מועד.
- מכינים את הרוטב: מכניסים את מרכיבי הרוטב לקערה ומערבבים היטב עד להטמעה מלאה, מומלץ לקצוץ את סוכר הדקלים כדי שימס היטב עם המרכיבים הרטובים של הרוטב.
- במחבת גדולה מחממים מעט שמן, ומטגנים את בצלי השאלוט הקצוצים עד לשקיפות. מוסיפים את קוביות הפרגית ומטגנים היטב עד לקבלת גוון זהוב ושהפרגית מוכנה היטב. שוברים פנימה ביצה ומערבבים. מוסיפים את מקלוני האורז והרוטב ומערבבים היטב.
- קוצצים מעט בצל ירוק ומוסיפים למחבת יחד עם בוטנים כתושים ונבטים ומערבבים היטב. מבשלים עוד 2-3 דקות ומוציאים לצלחת ההגשה. מפזרים מלמעלה מעט בצל ירוק ובוטנים ומגישים עם חתיכת ליים. בתיאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן