פאי תותים קליל ומושלם שמכינים רק למי שאוהבים
מחפשים מתנה מקורית ומלאה באהבה למישהו שאתם אוהבים במיוחד? פאי תותים טעים וממכר שמכינים בקלילות ובמהירות ואי אפשר להפסיק ליישר
מחפשים מתנה מקורית ומלאה באהבה למישהו שאתם אוהבים במיוחד? פאי תותים טעים וממכר שמכינים בקלילות ובמהירות ואי אפשר להפסיק ליישר
- יעל טל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 475.8 קק״ל 3806.1 קק״לפחמימות 34.0 גרם 272.2 גרםשומן 30.4 גרם 242.9 גרםנתרן 161.2 מ״ג 1290.0 מ״גחלבון 7.6 גרם 61.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 7.7 גרםשומן רווי 8.2 גרם 65.4 גרםכולסטרול 66.0 מ״ג 528.0 מ״גסידן 43.1 מ״ג 344.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 97.9 מ״ג 783.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות476
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 475.8 קק״ל 3806.1 קק״לפחמימות 34.0 גרם 272.2 גרםשומן 30.4 גרם 242.9 גרםנתרן 161.2 מ״ג 1290.0 מ״גחלבון 7.6 גרם 61.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 7.7 גרםשומן רווי 8.2 גרם 65.4 גרםכולסטרול 66.0 מ״ג 528.0 מ״גסידן 43.1 מ״ג 344.6 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 97.9 מ״ג 783.3 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 476 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי וניל
-
1 קופסה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%מיכל קטן 250 מ"ל
-
1 כוס חלב 3%
קישוט
-
1 סלסילה תותיםשטופים, חצויים לאורכם וללא העלה
-
1 חבילה ג’לי תות
-
2 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, המלח והקמח עד לקבלת מרקם חולי.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת בצק.
- מכניסים למקרר לכחצי שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים מעט את תבנית הפאי.
- מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית הפאי. מצמידים גם לשוליים.
- מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין.
- מכינים את המילוי: מקציפים את אבקת האינסטנט פודינג יחד עם החלב והשמנת המתוקה עד שמתקבל קרם תפוח ויציב.
- כשהבצק קר לחלוטין ממלאים בקרם הוניל.
- מקשטים את הפאי: מסדרים את כל התותים החצויים בצפיפות על קרם הוניל.
- מכינים את הג’לי תות: מערבבים היטב בקערה גדולה את אבקת הג’לי תות יחד עם המים הרותחים. מצננים לטמפ’ החדר ומוזגים מעל התותים שבפאי. מכניסים למקרר עד להתייצבות.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, המלח והקמח עד לקבלת מרקם חולי.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת בצק.
- מכניסים למקרר לכחצי שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים מעט את תבנית הפאי.
- מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית הפאי. מצמידים גם לשוליים.
- מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין.
- מכינים את המילוי: מקציפים את אבקת האינסטנט פודינג יחד עם החלב והשמנת המתוקה עד שמתקבל קרם תפוח ויציב.
- כשהבצק קר לחלוטין ממלאים בקרם הוניל.
- מקשטים את הפאי: מסדרים את כל התותים החצויים בצפיפות על קרם הוניל.
- מכינים את הג’לי תות: מערבבים היטב בקערה גדולה את אבקת הג’לי תות יחד עם המים הרותחים. מצננים לטמפ’ החדר ומוזגים מעל התותים שבפאי. מכניסים למקרר עד להתייצבות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (42)
שלום, האם ניתן לוותר על הג’לי? במה ניתן להחליף את התותים אם אין? תודה
היי לימור, ניתן לוותר על הג’לי, היתרון שלו שהוא עוזר לשמר את הנראות של הפאי – אבל כאמור, לא חובה.
אין בעיה להחליף בכל פרי מתוק שאוהבים
היי, במידה ורוצים להשתמש בתבנית פאי בקוטר 28 איך ממירים את החומרים במתכון?
היי מיה, להגדיל כמויות ב20%
הי רציתי לשאול איזה גודל של תבנית הפאי?
24 ס”מ, עודכן במתכון, תודה!