פאי תותים קליל ומושלם שמכינים רק למי שאוהבים

מחפשים מתנה מקורית ומלאה באהבה למישהו שאתם אוהבים במיוחד? פאי תותים טעים וממכר שמכינים בקלילות ובמהירות ואי אפשר להפסיק ליישר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בצק

מילוי וניל

קישוט

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, המלח והקמח עד לקבלת מרקם חולי.
  2. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת בצק.
  3. מכניסים למקרר לכחצי שעה.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים מעט את תבנית הפאי.
  5. מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית הפאי. מצמידים גם לשוליים.
    מצמידים את הבצק הקר גם לשולי התבנית ומכניסים לאפייה בתנור
    מצמידים את הבצק הקר גם לשולי התבנית ומכניסים לאפייה בתנור

     

  6. מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין.
  7. מכינים את המילוי: מקציפים את אבקת האינסטנט פודינג יחד עם החלב והשמנת המתוקה עד שמתקבל קרם תפוח ויציב.
  8. כשהבצק קר לחלוטין ממלאים בקרם הוניל.
  9. מקשטים את הפאי: מסדרים את כל התותים החצויים בצפיפות על קרם הוניל.
  10. מכינים את הג’לי תות: מערבבים היטב בקערה גדולה את אבקת הג’לי תות יחד עם המים הרותחים. מצננים לטמפ’ החדר ומוזגים מעל התותים שבפאי. מכניסים למקרר עד להתייצבות.

    תותים-גלי1
    פאי תותים מוכן באהבה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 334.1 קק״ל 2672.7 קק״ל
פחמימות 24.5 גרם 195.7 גרם
שומן 18.3 גרם 146.7 גרם
נתרן 141.3 מ״ג 1130.4 מ״ג
חלבון 7.0 גרם 55.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.8 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 9.0 גרם
כולסטרול 76.7 מ״ג 613.8 מ״ג
סידן 44.1 מ״ג 352.5 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 5.5 מ״ג
אשלגן 96.4 מ״ג 771.1 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (2)

    Avatar
    Rotem Atias

    פאי תותים הכי מושלם שיש. קל וטעים

    Avatar
    mali levy

תגובות (22)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody