פאי תותים קליל ומושלם שמכינים רק למי שאוהבים

מחפשים מתנה מקורית ומלאה באהבה למישהו שאתם אוהבים במיוחד? פאי תותים טעים וממכר שמכינים בקלילות ובמהירות ואי אפשר להפסיק ליישר
מחפשים מתנה מקורית ומלאה באהבה למישהו שאתם אוהבים במיוחד? פאי תותים טעים וממכר שמכינים בקלילות ובמהירות ואי אפשר להפסיק ליישר
  • יעל טל
שמרו
כשר
43 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    476
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 475.8 קק״ל 3806.1 קק״ל
    פחמימות 34.0 גרם 272.2 גרם
    שומן 30.4 גרם 242.9 גרם
    נתרן 161.2 מ״ג 1290.0 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 61.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 8.2 גרם 65.4 גרם
    כולסטרול 66.0 מ״ג 528.0 מ״ג
    סידן 43.1 מ״ג 344.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 97.9 מ״ג 783.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    476
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 475.8 קק״ל 3806.1 קק״ל
    פחמימות 34.0 גרם 272.2 גרם
    שומן 30.4 גרם 242.9 גרם
    נתרן 161.2 מ״ג 1290.0 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 61.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 7.7 גרם
    שומן רווי 8.2 גרם 65.4 גרם
    כולסטרול 66.0 מ״ג 528.0 מ״ג
    סידן 43.1 מ״ג 344.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 97.9 מ״ג 783.3 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
יעל טל
X

43 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק

מילוי וניל

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, המלח והקמח עד לקבלת מרקם חולי.
  2. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת בצק.
  3. מכניסים למקרר לכחצי שעה.
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים מעט את תבנית הפאי.
  5. מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית הפאי. מצמידים גם לשוליים.
    מצמידים את הבצק הקר גם לשולי התבנית ומכניסים לאפייה בתנור
    מצמידים את הבצק הקר גם לשולי התבנית ומכניסים לאפייה בתנור

     

  6. מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין.
  7. מכינים את המילוי: מקציפים את אבקת האינסטנט פודינג יחד עם החלב והשמנת המתוקה עד שמתקבל קרם תפוח ויציב.
  8. כשהבצק קר לחלוטין ממלאים בקרם הוניל.
  9. מקשטים את הפאי: מסדרים את כל התותים החצויים בצפיפות על קרם הוניל.
  10. מכינים את הג’לי תות: מערבבים היטב בקערה גדולה את אבקת הג’לי תות יחד עם המים הרותחים. מצננים לטמפ’ החדר ומוזגים מעל התותים שבפאי. מכניסים למקרר עד להתייצבות.

    תותים-גלי1
    פאי תותים מוכן באהבה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי תותים קליל ומושלם שמכינים רק למי שאוהבים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Marco Rosetsky
    Avatar
    jenny salomon

    ?? יאאמי??

    Avatar
    Rotem Atias

    פאי תותים הכי מושלם שיש. קל וטעים

הצג עוד

תגובות (42)

Avatar

    Avatar
    לימור

    שלום, האם ניתן לוותר על הג’לי? במה ניתן להחליף את התותים אם אין? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לימור, ניתן לוותר על הג’לי, היתרון שלו שהוא עוזר לשמר את הנראות של הפאי – אבל כאמור, לא חובה.
      אין בעיה להחליף בכל פרי מתוק שאוהבים

    Avatar
    מיה יעקבי

    היי, במידה ורוצים להשתמש בתבנית פאי בקוטר 28 איך ממירים את החומרים במתכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיה, להגדיל כמויות ב20%

      Avatar
      ענת

      הי רציתי לשאול איזה גודל של תבנית הפאי?

      Avatar
      מערכת Foody

      24 ס”מ, עודכן במתכון, תודה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות