שוקי עוף אפויות בציפוי פריך
השף ישראל אהרוני מכין לכם מנת עוף מנצחת: שוקי עוף אפויות בציפוי פריך. מתכון קל וטעים, אהוב במיוחד על ילדים. רק סלט קטן ליד ואתם מסודרים
השף ישראל אהרוני מכין לכם מנת עוף מנצחת: שוקי עוף אפויות בציפוי פריך. מתכון קל וטעים, אהוב במיוחד על ילדים. רק סלט קטן ליד ואתם מסודרים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 483.5 קק״ל 1934.0 קק״לפחמימות 19.3 גרם 77.2 גרםשומן 20.4 גרם 81.5 גרםנתרן 1058.1 מ״ג 4232.5 מ״גחלבון 52.1 גרם 208.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.0 גרםכולסטרול 292.3 מ״ג 1169.0 מ״גסידן 57.8 מ״ג 231.4 מ״גברזל 3.3 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 707.1 מ״ג 2828.5 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 19.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות484
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 483.5 קק״ל 1934.0 קק״לפחמימות 19.3 גרם 77.2 גרםשומן 20.4 גרם 81.5 גרםנתרן 1058.1 מ״ג 4232.5 מ״גחלבון 52.1 גרם 208.2 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.0 גרםכולסטרול 292.3 מ״ג 1169.0 מ״גסידן 57.8 מ״ג 231.4 מ״גברזל 3.3 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 707.1 מ״ג 2828.5 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 19.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 484 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 שוקי עוף עם עור בינוניות
-
3 כפות שמן זית
-
1 ביצה L
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
2 שיני שום
-
1 גבעול טימין טרי
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
4 גבעולי פטרוזיליה
-
1 כוס פירורי לחם
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קוצצים את השום, תימין ופטרוזיליה. מערבבים את פירורי הלחם עם שמן הזית.
- טורפים בקערה את הביצה עם החרדל, תימין, שום, צ׳ילי ופטרוזיליה.
- טובלים את העוף בבלילה ואחר כך מגלגלים היטב בפירורי הלחם.
- שמים בתבנית ואופים כ-45 דקות עד להשחמה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. קוצצים את השום, תימין ופטרוזיליה. מערבבים את פירורי הלחם עם שמן הזית.
- טורפים בקערה את הביצה עם החרדל, תימין, שום, צ׳ילי ופטרוזיליה.
- טובלים את העוף בבלילה ואחר כך מגלגלים היטב בפירורי הלחם.
- שמים בתבנית ואופים כ-45 דקות עד להשחמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן