פוקאצ’ה בציפוי שמן זית עם שום ורוזמרין

פוקאצ'ה בציפוי שמן זית עם שום ורוזמרין זה לחם איטלקי מפורסם שאפשר בקלי קלות להכין בבית על בסיס בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה
פוקאצ'ה בציפוי שמן זית עם שום ורוזמרין זה לחם איטלקי מפורסם שאפשר בקלי קלות להכין בבית על בסיס בצק שמרים פשוט ונוח לעבודה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    4354
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4353.9 קק״ל 4353.9 קק״ל
    פחמימות 770.0 גרם 770.0 גרם
    שומן 90.0 גרם 90.0 גרם
    נתרן 7753.2 מ״ג 7753.2 מ״ג
    חלבון 107.0 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 10.1 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 150.9 מ״ג 150.9 מ״ג
    ברזל 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 1071.1 מ״ג 1071.1 מ״ג
    אבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    4354
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4353.9 קק״ל 4353.9 קק״ל
    פחמימות 770.0 גרם 770.0 גרם
    שומן 90.0 גרם 90.0 גרם
    נתרן 7753.2 מ״ג 7753.2 מ״ג
    חלבון 107.0 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
    שומן רווי 10.1 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 150.9 מ״ג 150.9 מ״ג
    ברזל 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 1071.1 מ״ג 1071.1 מ״ג
    אבץ 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


בצק


אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  2. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשמנים את הנייר בנדיבות בשמן זית.
  3. מעבירים בעדינות את הבצק לתבנית (זהירות לא להתעסק איתו יותר מדי, אחרת הוא יתכווץ כשננסה למתוח אותו). מותחים את הבצק בידיים משומנות בשמן זית, עד שהוא מכסה את כל התבנית.
  4. יוצרים בבצק גומות בעזרת האצבעות, יוצקים עליו באופן אחיד בעזרת כף בערך 1/4 כוס שמן זית, מפזרים מלח גס ורוזמרין.
  5. מניחים 20 דקות לתפיחה ואופים בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות עד שהפוקאצ’ה ריחנית וזהובה גם מלמטה.
  6. פורסים לריבועים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקאצ’ה בציפוי שמן זית עם שום ורוזמרין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      מצטערים לשמוע. מומלץ להוסיף את המים בזרזיף דק תוך כדי תהליך הלישה ולא בבת אחת. בהצלחה לפעם הבאה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות