פנקוטה רכה ומתוקה מיוגורט עיזים, דבש ופיצוחים

פנקוטה היא ללא ספק הקינוח המושלם! שילוב של יוגורט עיזים, דבש איכותי ותערובת פיצוחים קלויים שיוצרים ניגוד קראנצ'י לפנקוטה
פנקוטה היא ללא ספק הקינוח המושלם! שילוב של יוגורט עיזים, דבש איכותי ותערובת פיצוחים קלויים שיוצרים ניגוד קראנצ'י לפנקוטה
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.9 קק״ל 2951.1 קק״ל
    פחמימות 21.2 גרם 169.3 גרם
    שומן 27.9 גרם 223.0 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 36.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 11.7 גרם 93.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.6 מ״ג 20.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 11.3 מ״ג 90.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    369
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 368.9 קק״ל 2951.1 קק״ל
    פחמימות 21.2 גרם 169.3 גרם
    שומן 27.9 גרם 223.0 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 36.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 11.7 גרם 93.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.6 מ״ג 20.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 11.3 מ״ג 90.7 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

פנקוטה בסגנון ישראלי ומרענן לחג: קינוח קלאסי עם תוספת מפתיעה – יוגורט עיזים. כל המרכיבים משתלבים בהרמוניה מהממת עם הדבש המתקתק ושמן הזית האיכותי, מנה אחרונה שהיא חובה בשולחן הקינוחים שלכם בחג ובכלל!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
ניצן סוסיד
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקוטה

תערובת פיצוחים

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפנקוטה: מערבבים את הג’לטין עם 40 גרם מים ומניחים בצד להתייצבות.
  2. מרתיחים בסיר קטן את השמנת המתוקה, הסוכר ומקל הווניל עד לסף רתיחה ומכבים את האש.
  3. מוסיפים מיד את הג’לטין שעורבב עם המים ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מוזגים לכוסות הגשה ומקררים עד להתייצבות.
  5. מכינים את תערובת הפיצוחים: במחבת גדולה, קולים את השקדים והאגוזים עם שמן הזית במשך 5 דקות.
  6. כשהפנקוטה קרה ויציבה, מזלפים מעט דבש מעליה, מפזרים את תערובת הפיצוחים הקלויים ומעט אבקת סוכר ומגישים.
פנקוטה יד מרדכי 1
פנקוטה בסטייל. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל וטלי צדקי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקוטה רכה ומתוקה מיוגורט עיזים, דבש ופיצוחים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות