פנקייקים בטעם קפוצ’ינו עם רוטב מוקה
מחפשים איך להפתיע את המשפחה עם קינוח מתוק או ארוחת בוקר מגניבה? מכינים פנקייקים בטעם קפוצ'ינו עם רוטב מוקה. לאקסטרה שחיתות מגישים עם גלידת וניל
מחפשים איך להפתיע את המשפחה עם קינוח מתוק או ארוחת בוקר מגניבה? מכינים פנקייקים בטעם קפוצ'ינו עם רוטב מוקה. לאקסטרה שחיתות מגישים עם גלידת וניל
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 354.9 קק״ל 2129.4 קק״לפחמימות 44.2 גרם 265.3 גרםשומן 14.0 גרם 83.8 גרםנתרן 195.3 מ״ג 1171.8 מ״גחלבון 8.4 גרם 50.5 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.7 גרםשומן רווי 8.1 גרם 48.4 גרםכולסטרול 71.1 מ״ג 426.5 מ״גסידן 75.7 מ״ג 454.1 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 216.5 מ״ג 1299.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות355
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 354.9 קק״ל 2129.4 קק״לפחמימות 44.2 גרם 265.3 גרםשומן 14.0 גרם 83.8 גרםנתרן 195.3 מ״ג 1171.8 מ״גחלבון 8.4 גרם 50.5 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.7 גרםשומן רווי 8.1 גרם 48.4 גרםכולסטרול 71.1 מ״ג 426.5 מ״גסידן 75.7 מ״ג 454.1 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 216.5 מ״ג 1299.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 6.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 355 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הפנקייקים: ממיסים את החמאה במיקרוגל ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים בעזרת מטרפה לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
- מחממים מחבת קטנה על כיריים, מתיזים מעט תרסיס שמן, יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה. אפשר להכין פנקייקים גדולים, או כמה פנקייקים קטנים במקביל במחבת גדולה.
- מכינים את הרוטב: מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד, החמאה והאספרסו ומערבבים לרוטב חלק. אם הוא לא מספיק מתוק, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד שהיא נמסה.
- מגישים את הפנקייקים עם רוטב המוקה וכדור גלידה או קצפת בצד.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- מכינים את הפנקייקים: ממיסים את החמאה במיקרוגל ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים בעזרת מטרפה לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
- מחממים מחבת קטנה על כיריים, מתיזים מעט תרסיס שמן, יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה. אפשר להכין פנקייקים גדולים, או כמה פנקייקים קטנים במקביל במחבת גדולה.
- מכינים את הרוטב: מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד, החמאה והאספרסו ומערבבים לרוטב חלק. אם הוא לא מספיק מתוק, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד שהיא נמסה.
- מגישים את הפנקייקים עם רוטב המוקה וכדור גלידה או קצפת בצד.
צילום: שני הלוי
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן