פנקייק מושלם ב-10 דקות
תמרה אהרוני עם מתכון לפנקייק מושלם שמכינים ב-10 דקות. פנקייק לארוחת בוקר קלאסית ומפנקת שתסדר לכם את שבת בבוקר. אל תשכחו את התוספות!
תמרה אהרוני עם מתכון לפנקייק מושלם שמכינים ב-10 דקות. פנקייק לארוחת בוקר קלאסית ומפנקת שתסדר לכם את שבת בבוקר. אל תשכחו את התוספות!
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 229.8 קק״ל 1838.8 קק״לפחמימות 28.6 גרם 229.2 גרםשומן 9.1 גרם 72.6 גרםנתרן 496.0 מ״ג 3967.6 מ״גחלבון 8.5 גרם 68.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 4.4 גרם 35.0 גרםכולסטרול 141.4 מ״ג 1131.2 מ״גסידן 51.6 מ״ג 412.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 112.6 מ״ג 900.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות230
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 229.8 קק״ל 1838.8 קק״לפחמימות 28.6 גרם 229.2 גרםשומן 9.1 גרם 72.6 גרםנתרן 496.0 מ״ג 3967.6 מ״גחלבון 8.5 גרם 68.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 4.4 גרם 35.0 גרםכולסטרול 141.4 מ״ג 1131.2 מ״גסידן 51.6 מ״ג 412.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 112.6 מ״ג 900.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 230 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייק
טיגון
-
25 גרם חמאה
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה. שמים את כל מרכיבי הפנקייק, מלבד החלב, בקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.
- מוסיפים את החלב בהדרגה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת סמיכה וחלקה.
- מורחים מחבת טפלון קטנה בשכבה דקה של חמאה ומחממים.
- יוצקים בעזרת המצקת מעט מהבלילה אל המחבת, שתתפזר בה לעיגול בעובי של כ-1/2 ס”מ. מטגנים כ-2 דקות עד שצידו התחתון של הפנקייק זהוב יפה, וחלקו העליון מוצק דיו כדי להופכו.
- הופכים את הפנקייק ומטגנים כ-1 דקה על צידו השני. ממשיכים עם שארית הבלילה.
- מגישים עם קצפת, פירות, סירופ מייפל ועוד.
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה. שמים את כל מרכיבי הפנקייק, מלבד החלב, בקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.
- מוסיפים את החלב בהדרגה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת סמיכה וחלקה.
- מורחים מחבת טפלון קטנה בשכבה דקה של חמאה ומחממים.
- יוצקים בעזרת המצקת מעט מהבלילה אל המחבת, שתתפזר בה לעיגול בעובי של כ-1/2 ס”מ. מטגנים כ-2 דקות עד שצידו התחתון של הפנקייק זהוב יפה, וחלקו העליון מוצק דיו כדי להופכו.
- הופכים את הפנקייק ומטגנים כ-1 דקה על צידו השני. ממשיכים עם שארית הבלילה.
- מגישים עם קצפת, פירות, סירופ מייפל ועוד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
סימנתי 5 כוכבים וזה קפץ ל-2.5…
הי קרין. תודה שדירגת. הדירוג שלך התקבל והראה לך מה הדירוג הממוצע של המתכון.