פסטה ברוטב פסטו עם עגבניות מיובשות ופרמזן

רוצים לאכול בבית פסטה ברוטב פסטו כמו במסעדות? לא תאמינו כמה קל להכין בבית רוטב פסטו בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים
רוצים לאכול בבית פסטה ברוטב פסטו כמו במסעדות? לא תאמינו כמה קל להכין בבית רוטב פסטו בקלי קלות ובלי ערימות של כלים מלוכלכים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    623
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.8 קק״ל 3114.2 קק״ל
    פחמימות 35.2 גרם 175.9 גרם
    שומן 51.4 גרם 257.1 גרם
    נתרן 469.4 מ״ג 2346.9 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 69.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 12.2 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 212.2 מ״ג 1060.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 149.6 מ״ג 747.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    623
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.8 קק״ל 3114.2 קק״ל
    פחמימות 35.2 גרם 175.9 גרם
    שומן 51.4 גרם 257.1 גרם
    נתרן 469.4 מ״ג 2346.9 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 69.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 12.2 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 212.2 מ״ג 1060.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 8.6 מ״ג
    אשלגן 149.6 מ״ג 747.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בקומקום. שמים את העגבניות המיובשות בקערה קטנה, מכסים במים רותחים ומשרים כ-15 דקות. מסננים וחותכים לרצועות דקות.
  2. מכינים את הפסטו: מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעולים. נפטרים מהגבעולים.
  3. שמים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית בכד של הבלנדר מוט. טוחנים למשחה חלקה. מוסיפים את שמן הזית במקצבים, 1/4 כוס בכל פעם ומעבדים עד שהשמן נטמע בתערובת הבזיליקום. טועמים ומתקנים תיבול.
  4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
  5. מערבבים את הפסטה החמה עם רוטב הפסטו, העגבניות המיובשות הקצוצות ומפזרים מעל גבינת פרמזן. מגישים חם.

צילום: שני הלוי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ברוטב פסטו עם עגבניות מיובשות ופרמזן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות