צ’יפס צבעוני בנינג’ה גריל
מתכון קל וטעים של צ'יפס צבעוני שמכינים בעשר דקות. מבלי לעבוד קשה ובלי לחכות שעה לתנור שיחרוך את הירקות בעזרת הנינג'ה גריל תוכלו להכין את הירקות הפריכים האלו רק בפחות מחצי שעה. בתיאבון
מתכון קל וטעים של צ'יפס צבעוני שמכינים בעשר דקות. מבלי לעבוד קשה ובלי לחכות שעה לתנור שיחרוך את הירקות בעזרת הנינג'ה גריל תוכלו להכין את הירקות הפריכים האלו רק בפחות מחצי שעה. בתיאבון
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 478.7 קק״ל 1914.8 קק״לפחמימות 90.1 גרם 360.5 גרםשומן 5.4 גרם 21.4 גרםנתרן 812.2 מ״ג 3248.8 מ״גחלבון 9.5 גרם 37.9 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.2 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 45.6 מ״ג 182.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 463.2 מ״ג 1853.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות479
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 478.7 קק״ל 1914.8 קק״לפחמימות 90.1 גרם 360.5 גרםשומן 5.4 גרם 21.4 גרםנתרן 812.2 מ״ג 3248.8 מ״גחלבון 9.5 גרם 37.9 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.2 גרםשומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 45.6 מ״ג 182.4 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״גאשלגן 463.2 מ״ג 1853.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 479 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 בטטות גדולות
-
2 סלקים גדולים
-
4 תפוחי אדמה גדולים
-
2 כפות שמן זית
-
3 כפות קורנפלור
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות לזמן של 24 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- קולפים את הירקות וחותכים אותם לרצועות לא דקות מדי, בערך 1 סנטימטר.
- מניחים בקערה ומתבלים בשמן זית, קורנפלור, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב.
- מניחים את הירקות בסלסלת הטיגון.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
- אופים במשך 24 דקות.
- בסיום מגישים לצד רטבים שהכי אוהבים - מיונז, קטשופ או חרדל.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות לזמן של 24 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- קולפים את הירקות וחותכים אותם לרצועות לא דקות מדי, בערך 1 סנטימטר.
- מניחים בקערה ומתבלים בשמן זית, קורנפלור, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב.
- מניחים את הירקות בסלסלת הטיגון.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
- אופים במשך 24 דקות.
- בסיום מגישים לצד רטבים שהכי אוהבים - מיונז, קטשופ או חרדל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן