באנר זיפלוק

ציר בקר וציר עוף – מתכונים מנצחים

משדרגים כל תבשיל בשרי - מתכונים מנצחים של ציר בקר וציר עוף במינימום עבודה ומאמץ. מכינים את הצירים, מקפיאים ומשתמשים מתי שרק רוצים
משדרגים כל תבשיל בשרי - מתכונים מנצחים של ציר בקר וציר עוף במינימום עבודה ומאמץ. מכינים את הצירים, מקפיאים ומשתמשים מתי שרק רוצים
  • שחר חן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    31
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    320
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 319.5 קק״ל 2555.7 קק״ל
    פחמימות 35.1 גרם 281.0 גרם
    שומן 5.5 גרם 44.1 גרם
    נתרן 2017.3 מ״ג 16138.6 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 97.4 גרם
    סיבים תזונתיים 26.0 גרם 208.2 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 644.6 מ״ג 5156.7 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 37.9 מ״ג
    אשלגן 4080.1 מ״ג 32640.5 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    31
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    320
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 319.5 קק״ל 2555.7 קק״ל
    פחמימות 35.1 גרם 281.0 גרם
    שומן 5.5 גרם 44.1 גרם
    נתרן 2017.3 מ״ג 16138.6 מ״ג
    חלבון 12.2 גרם 97.4 גרם
    סיבים תזונתיים 26.0 גרם 208.2 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 644.6 מ״ג 5156.7 מ״ג
    ברזל 4.7 מ״ג 37.9 מ״ג
    אשלגן 4080.1 מ״ג 32640.5 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 15.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
שחר חן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציר בקר

ציר עוף


אופן הכנה

  1. מכינים את ציר הבקר: מחממים שמן זית בסיר גדול מוסיפים את עצמות הבקר והבקר. נותנים צריבה טובה ומוסיפים את כל הירקות של ציר הבקר. מוסיפים 2 ליטר מים או עד לכיסוי, מביאים לרתיחה ל-2 דקות ומבשלים בעוצמת אש נמוכה כ-3 שעות עד שהציר מקבל צבע יפה ואת כל הטעמים.
  2. מכינים את ציר העוף: חוזרים על אותו התהליך עם העוף. במידה ואתם מוסיפים כנפיים, ניתן להוציא את הקצף שהכנפיים מפרישות בהתחלה ולנקות את הנוזלים מהקצף.
  3. בסיום התהליך מחכים שכל אחד מהסירים יתקררו, מסננים רק את הנוזלים ומוזגים את הצירים לשקיות הקפאה של זיפלוק - גדולות או בינוניות בהתאם להעדפה שלכם. סוגרים את השקית בצורה הרמטית וכותבים עליה איזה ציר יש בה.
  4. ניתן לשמור את הצירים במקרר אם מכינים עם הציר מאכל ביום-יומיים שלאחר מכן או שניתן למקם במקפיא ולהקפיא למתי שרוצים.
ציר בקר וציר עוף - מתכונים מנצחים
ציר בקר וציר עוף - מתכונים מנצחים. צילום: שחר חן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות