צלוי איך מסתכלים על זה: רוסטביף בתנור עם עשבי תיבול וירקות שורש
המתכון האולטימטיבי לרוסטביף סינטה עסיסי, כמו במסעדת שף! מאכל טעים ומיוחד לכל ארוחה חגיגית, לערבי שישי ואפילו לשדרוג הסנדוויץ' שלכם ושל הילדים
המתכון האולטימטיבי לרוסטביף סינטה עסיסי, כמו במסעדת שף! מאכל טעים ומיוחד לכל ארוחה חגיגית, לערבי שישי ואפילו לשדרוג הסנדוויץ' שלכם ושל הילדים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.1 קק״ל 1220.5 קק״לפחמימות 39.1 גרם 156.2 גרםשומן 13.2 גרם 52.7 גרםנתרן 1686.4 מ״ג 6745.5 מ״גחלבון 5.0 גרם 20.0 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.4 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 51.9 מ״ג 207.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 393.1 מ״ג 1572.6 מ״גאבץ 49.6 מ״ג 198.5 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 28 דק׳כולל שעה ו-18 דק׳
-
קלוריות305
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 305.1 קק״ל 1220.5 קק״לפחמימות 39.1 גרם 156.2 גרםשומן 13.2 גרם 52.7 גרםנתרן 1686.4 מ״ג 6745.5 מ״גחלבון 5.0 גרם 20.0 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.4 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 51.9 מ״ג 207.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 393.1 מ״ג 1572.6 מ״גאבץ 49.6 מ״ג 198.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 28 דק׳ | זמן כולל שעה ו-18 דק׳ | קלוריות 305 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ירקות
-
4 תפוחי אדמה קטנים
-
1 בטטה גדולהחתוכה לחתיכות בינוניות
-
3 גזרים צבעוניים בינונייםחצויים
-
1 בצל סגול בינוניחתוך לרבעים
-
1 ראש שוםחצוי
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 גבעול טימין טרי
-
1 גבעול רוזמרין
רוסטביף
-
1 1/2 ק"ג סינטה
-
3 כפות שמן זית
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כפית מלח גס
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1 חופן רוזמריןוטימין קצוצים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- שמים את כל הירקות בקערה גדולה, בוזקים שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים היטב, עד שכל הירקות מכוסים באופן אחיד.
- מפזרים את הירקות על גבי התבנית בשכבה אחידה, מניחים מעל כמה ענפי תימין ורוזמרין ומכניסים לתנור ל-15 דקות.
- מורחים את נתח הבשר בשמן בנדיבות, מפזרים מלח ופלפל.
- מחממים מחבת גדולה ומטגנים את הנתח מכל הכיוונים (סוגרים אותו) עד להזהבה.
- מורחים את הנתח בחרדל ומפזרים מעל את עשבי התיבול.
- מוציאים את תבנית הירקות מהתנור, מזיזים אותם לצדדים ומניחים במרכז את נתח הסינטה.
- מחזירים לתנור וצולים כ-20-25 דקות למידת עשייה מדיום.
- משאירים את התבנית לנוח בתנור עוד 5 דקות, פורסים את הבשר ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- שמים את כל הירקות בקערה גדולה, בוזקים שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים היטב, עד שכל הירקות מכוסים באופן אחיד.
- מפזרים את הירקות על גבי התבנית בשכבה אחידה, מניחים מעל כמה ענפי תימין ורוזמרין ומכניסים לתנור ל-15 דקות.
- מורחים את נתח הבשר בשמן בנדיבות, מפזרים מלח ופלפל.
- מחממים מחבת גדולה ומטגנים את הנתח מכל הכיוונים (סוגרים אותו) עד להזהבה.
- מורחים את הנתח בחרדל ומפזרים מעל את עשבי התיבול.
- מוציאים את תבנית הירקות מהתנור, מזיזים אותם לצדדים ומניחים במרכז את נתח הסינטה.
- מחזירים לתנור וצולים כ-20-25 דקות למידת עשייה מדיום.
- משאירים את התבנית לנוח בתנור עוד 5 דקות, פורסים את הבשר ומגישים מיד.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (21)
יש משהו טעים אחר שאפשר להוסיף במקום החרדל דיז’ון?
אפשר לוותר, עדיף כמובן עם
האם אפשר להכין בבוקר ובערב לחמם בתנור? האם לא יהיה צמיגי?
לא יהיה צמיגי, אבל כן עלול להיות קצת יותר עשוי בשל החימום מחדש
האם ניתן להוציא את החרדל ?
בוודאי