צלוי איך מסתכלים על זה: רוסטביף בתנור עם עשבי תיבול וירקות שורש

המתכון האולטימטיבי לרוסטביף סינטה עסיסי, כמו במסעדת שף! מאכל טעים ומיוחד לכל ארוחה חגיגית, לערבי שישי ואפילו לשדרוג הסנדוויץ' שלכם ושל הילדים
המתכון האולטימטיבי לרוסטביף סינטה עסיסי, כמו במסעדת שף! מאכל טעים ומיוחד לכל ארוחה חגיגית, לערבי שישי ואפילו לשדרוג הסנדוויץ' שלכם ושל הילדים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 28 דק׳
    כולל שעה ו-18 דק׳
  • קלוריות
    214
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 213.6 קק״ל 854.3 קק״ל
    פחמימות 20.7 גרם 82.7 גרם
    שומן 13.1 גרם 52.2 גרם
    נתרן 1650.1 מ״ג 6600.3 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 11.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.8 מ״ג 135.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 223.5 מ״ג 893.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 28 דק׳
    כולל שעה ו-18 דק׳
  • קלוריות
    214
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 213.6 קק״ל 854.3 קק״ל
    פחמימות 20.7 גרם 82.7 גרם
    שומן 13.1 גרם 52.2 גרם
    נתרן 1650.1 מ״ג 6600.3 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 11.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.8 מ״ג 135.1 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 223.5 מ״ג 893.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ירקות

רוסטביף


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. שמים את כל הירקות בקערה גדולה, בוזקים שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים היטב, עד שכל הירקות מכוסים באופן אחיד.
  3. מפזרים את הירקות על גבי התבנית בשכבה אחידה, מניחים מעל כמה ענפי תימין ורוזמרין ומכניסים לתנור ל-15 דקות.
  4. מורחים את נתח הבשר בשמן בנדיבות, מפזרים מלח ופלפל.
  5. מחממים מחבת גדולה ומטגנים את הנתח מכל הכיוונים (סוגרים אותו) עד להזהבה.
  6. מורחים את הנתח בחרדל ומפזרים מעל את עשבי התיבול.
  7. מוציאים את תבנית הירקות מהתנור, מזיזים אותם לצדדים ומניחים במרכז את נתח הסינטה.
  8. מחזירים לתנור וצולים כ-20-25 דקות למידת עשייה מדיום.
  9. משאירים את התבנית לנוח בתנור עוד 5 דקות, פורסים את הבשר ומגישים מיד.

    פורסים את הבשר ומגישים מיד. צילום: מערכת פודי.
    פורסים את הבשר ומגישים מיד. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צלוי איך מסתכלים על זה: רוסטביף בתנור עם עשבי תיבול וירקות שורש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    אן רוט

    האם ניתן להוציא את החרדל ?

      Avatar
      Foody team

      בוודאי

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות