צלוי איך מסתכלים על זה: רוסטביף בתנור עם עשבי תיבול וירקות שורש

המתכון האולטימטיבי לרוסטביף סינטה עסיסי, כמו במסעדת שף! מאכל טעים ומיוחד לכל ארוחה חגיגית, לערבי שישי ואפילו לשדרוג הסנדוויץ' שלכם ושל הילדים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    28 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-18 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    16

מצרכים

ירקות

רוסטביף

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. שמים את כל הירקות בקערה גדולה, בוזקים שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים היטב, עד שכל הירקות מכוסים באופן אחיד.
  3. מפזרים את הירקות על גבי התבנית בשכבה אחידה, מניחים מעל כמה ענפי תימין ורוזמרין ומכניסים לתנור ל-15 דקות.
  4. מורחים את נתח הבשר בשמן בנדיבות, מפזרים מלח ופלפל.
  5. מחממים מחבת גדולה ומטגנים את הנתח מכל הכיוונים (סוגרים אותו) עד להזהבה.
  6. מורחים את הנתח בחרדל ומפזרים מעל את עשבי התיבול.
  7. מוציאים את תבנית הירקות מהתנור, מזיזים אותם לצדדים ומניחים במרכז את נתח הסינטה.
  8. מחזירים לתנור וצולים כ-20-25 דקות למידת עשייה מדיום.
  9. משאירים את התבנית לנוח בתנור עוד 5 דקות, פורסים את הבשר ומגישים מיד.

    פורסים את הבשר ומגישים מיד. צילום: מערכת פודי.
    פורסים את הבשר ומגישים מיד. צילום: נמרוד סונדרס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 253.8 קק״ל 1015.1 קק״ל
פחמימות 19.2 גרם 76.7 גרם
שומן 17.9 גרם 71.7 גרם
נתרן 1649.5 מ״ג 6598.0 מ״ג
חלבון 2.8 גרם 11.3 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 11.8 גרם
שומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 65.9 מ״ג 263.7 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג
אשלגן 292.8 מ״ג 1171.2 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

    Avatar
    רמי

    יצא לי מעולה. החרדל מוסיף טעם מיוחד מאוד לבשר

      Avatar
      Foody Foody

      אחלה! כיף לשמוע (: תודה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody