קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים ופטנט למרנג חלומי
קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים זה עוגות אישיות יפהפיות שמשלבות בסיס מרנג אוורירי ופריך, קרם קצפת צחור וקישוט תותים טריים מהמם
קאפקייקס פבלובה עם קצפת ותותים זה עוגות אישיות יפהפיות שמשלבות בסיס מרנג אוורירי ופריך, קרם קצפת צחור וקישוט תותים טריים מהמם
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 116.7 קק״ל 2802.0 קק״לפחמימות 11.3 גרם 271.6 גרםשומן 7.9 גרם 190.5 גרםנתרן 6.4 מ״ג 154.6 מ״גחלבון 0.4 גרם 10.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.8 גרם 115.3 גרםכולסטרול 23.8 מ״ג 571.5 מ״גסידן 14.4 מ״ג 344.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 17.2 מ״ג 412.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות117
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 116.7 קק״ל 2802.0 קק״לפחמימות 11.3 גרם 271.6 גרםשומן 7.9 גרם 190.5 גרםנתרן 6.4 מ״ג 154.6 מ״גחלבון 0.4 גרם 10.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.8 גרם 115.3 גרםכולסטרול 23.8 מ״ג 571.5 מ״גסידן 14.4 מ״ג 344.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 17.2 מ״ג 412.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לראשונה בישראל – בואו ללמוד לאפות עם קרין גורן! קורס מקיף וגם ערכת אביזרי אפייה מושלמת! קורס של 45 שיעורים של קרין גורן הכולל את כל יסודות האפייה וטיפים סודיים וגם ערכה מפוארת שמגיעה אליכם עד הבית עם מעל ארבעים אביזרי אפייה שמלווה כל שיעור בקורס. לרכישת הקורס והערכה של קרין
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 117 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
קצפת
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-120 מעלות.
- מקציפים במיקסר חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף לקצף יציב ומבריק. מוסיפים חומץ (או מיץ לימון) וקורנפלור ומקפלים לאיחוד.
- ממלאים מנז’טים בתבנית מאפינס עד חצי הגובה (הכי נוח בעזרת שקית זילוף).
- אופים כשעה עד שלוש שעות (תלוי במידת הפריכות המועדפת) עד שכל מאפה תפוח, סדוק ומתחיל להזהיב. מצננים לחלוטין.
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים קצפת מעל כל פבלובה.
- מקשטים בתות ושומרים במקרר עד ההגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-120 מעלות.
- מקציפים במיקסר חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף לקצף יציב ומבריק. מוסיפים חומץ (או מיץ לימון) וקורנפלור ומקפלים לאיחוד.
- ממלאים מנז’טים בתבנית מאפינס עד חצי הגובה (הכי נוח בעזרת שקית זילוף).
- אופים כשעה עד שלוש שעות (תלוי במידת הפריכות המועדפת) עד שכל מאפה תפוח, סדוק ומתחיל להזהיב. מצננים לחלוטין.
- במיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים קצפת מעל כל פבלובה.
- מקשטים בתות ושומרים במקרר עד ההגשה.
הערות
- הביצים אמורות להיות בטמפרטורת החדר.
- אפשר להחליף את החומץ במיץ לימון.
הערות
- הביצים אמורות להיות בטמפרטורת החדר.
- אפשר להחליף את החומץ במיץ לימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
זה יעבוד גם רק עם תבנית סיליקון, ללא הריפוד של נייר אפייה?
היי קורין, מומלץ להשתמש בנייר האפייה לנוחות ולמניעת הידבקות אך אינו חובה
קרין מחכה תמיד נותנת השראה להכין מאפים מתוקים להכין משהו מתוק