מתכון לקאפקייקס שוקולד שובבים עם 3 טופינגים
מחפשים תעסוקה כייפית וטעימה לילדים, יש לנו בשבילכם את המתכון המושלם לזה! קבלו מתכון קל להכנה, צבעוני, שישמח את כולם. מתכון לקאפקייקס שוקולד עם 3 טופינגים
מחפשים תעסוקה כייפית וטעימה לילדים, יש לנו בשבילכם את המתכון המושלם לזה! קבלו מתכון קל להכנה, צבעוני, שישמח את כולם. מתכון לקאפקייקס שוקולד עם 3 טופינגים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3106.0 קק״ל 24848.0 קק״לפחמימות 1771.0 גרם 14167.8 גרםשומן 1799.1 גרם 14393.1 גרםנתרן 1948.9 מ״ג 15591.0 מ״גחלבון 1707.3 גרם 13658.1 גרםסיבים תזונתיים 1695.7 גרם 13565.3 גרםשומן רווי 1738.2 גרם 13905.7 גרםכולסטרול 1842.5 מ״ג 14739.8 מ״גסידן 1806.4 מ״ג 14451.3 מ״גברזל 1692.6 מ״ג 13541.2 מ״גאשלגן 2085.5 מ״ג 16683.9 מ״גאבץ 1691.5 מ״ג 13532.3 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה 25 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות3106
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3106.0 קק״ל 24848.0 קק״לפחמימות 1771.0 גרם 14167.8 גרםשומן 1799.1 גרם 14393.1 גרםנתרן 1948.9 מ״ג 15591.0 מ״גחלבון 1707.3 גרם 13658.1 גרםסיבים תזונתיים 1695.7 גרם 13565.3 גרםשומן רווי 1738.2 גרם 13905.7 גרםכולסטרול 1842.5 מ״ג 14739.8 מ״גסידן 1806.4 מ״ג 14451.3 מ״גברזל 1692.6 מ״ג 13541.2 מ״גאשלגן 2085.5 מ״ג 16683.9 מ״גאבץ 1691.5 מ״ג 13532.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 3106 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
טופינג קצפת ודובדבן
-
500מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/2 כוס דובדבנים מסוכרים
טופינג קרם אוראו ועוגיות
-
500מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
קצוצות
-
שלמות
טופינג קרם שוקולד וסוכריות צבעוניות
-
500מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
3 כפות אבקת קקאו
-
4 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 חופן סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מסדרים בסנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס על גבי תבנית אפייה.
- מכינים את הבלילה: שמים בקערת ערבוב גדולה את השמן, הביצים, החלב, הסוכר והמלח וטורפים היטב לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
- ממלאים את התבניות לגובה ¾ ואופים את הקאפקייקים כ-15-20 דקות, או עד שהם תופחים, מתייצבים, וקיסם שננעץ במרכז קאפקייק יוצא יבש בלי פירורים. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
- מכינים את הטופינג לפי הטעם: שמים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ואינסטנט פודינג לקערת מיקסר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. לטופינג אוראו מוסיפים את שברי העוגיות. לטופינג שוקולד מוסיפים את הקקאו. מעבירים את הקרם לשקית זילוף.
- מזלפים מעל הקאפקייקים תלוליות גבוהות של הקרם, ומקשטים לפי הבחירה בדובדבנים מסוכרים, עוגיות אוראו או סוכריות צבעוניות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מסדרים בסנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס על גבי תבנית אפייה.
- מכינים את הבלילה: שמים בקערת ערבוב גדולה את השמן, הביצים, החלב, הסוכר והמלח וטורפים היטב לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה.
- ממלאים את התבניות לגובה ¾ ואופים את הקאפקייקים כ-15-20 דקות, או עד שהם תופחים, מתייצבים, וקיסם שננעץ במרכז קאפקייק יוצא יבש בלי פירורים. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
- מכינים את הטופינג לפי הטעם: שמים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ואינסטנט פודינג לקערת מיקסר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. לטופינג אוראו מוסיפים את שברי העוגיות. לטופינג שוקולד מוסיפים את הקקאו. מעבירים את הקרם לשקית זילוף.
- מזלפים מעל הקאפקייקים תלוליות גבוהות של הקרם, ומקשטים לפי הבחירה בדובדבנים מסוכרים, עוגיות אוראו או סוכריות צבעוניות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
במה אפשר להחליף את החלב
חלב מן הצומח- סויה, שקדים, שיבולת שועל
כמה זמן הקאפקייקס עם הקרם אפשר לשמור במקרר?
כ-4 ימים במקרר ובמקפיא שבועיים-שלושה.
נתתם לי רעיון להפתעה לבעלי
יצא מושלם והעיקר מהר מהר ….. מהרגע להרגע