קבב דג על מקל קינמון שיכבוש לכם את הלב!
ליאור שרף מכין קבב דג משובח! קבב מדג קצוץ על הסכין עם כוסברה, בצל, שום וכמון, שנצלה במחבת או במנגל על מקל קינמון שמוסיף לו ניחוח וטעם משגעים
ליאור שרף מכין קבב דג משובח! קבב מדג קצוץ על הסכין עם כוסברה, בצל, שום וכמון, שנצלה במחבת או במנגל על מקל קינמון שמוסיף לו ניחוח וטעם משגעים
- ליאור שרף
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 64.3 קק״ל 1285.5 קק״לפחמימות 0.9 גרם 18.2 גרםשומן 1.9 גרם 38.9 גרםנתרן 271.5 מ״ג 5430.9 מ״גחלבון 10.3 גרם 205.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.3 גרםכולסטרול 24.5 מ״ג 490.2 מ״גסידן 11.7 מ״ג 234.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 246.8 מ״ג 4935.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות64
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 64.3 קק״ל 1285.5 קק״לפחמימות 0.9 גרם 18.2 גרםשומן 1.9 גרם 38.9 גרםנתרן 271.5 מ״ג 5430.9 מ״גחלבון 10.3 גרם 205.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.3 גרםכולסטרול 24.5 מ״ג 490.2 מ״גסידן 11.7 מ״ג 234.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 246.8 מ״ג 4935.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 64 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 פילה דג לבןללא עור
-
1 צרור כוסברהקצוצה
-
1 בצל סגול בינוניקצוץ דק
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1 כף שוםכתוש
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
20 מקלות קינמון בינוניים
אופן הכנה
- קוצצים היטב בעזרת סכין את הפילטים של הדג באופן ידני (טחינה של דגים הופכת אותם למחית ואנחנו לא רוצים את זה).
- בקערה מערבבים את הדגים הקצוצים עם יתר המצרכים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
- יוצרים קבב על כל מקל קינמון (כמו בתמונה).
- מחממים מחבת עם שלוש כפות שמן ומטגנים את הקבבים קלות מכל צד - אם יש מנגל דלוק כמובן שזו אופציה מצוינת.
אופן הכנה
- קוצצים היטב בעזרת סכין את הפילטים של הדג באופן ידני (טחינה של דגים הופכת אותם למחית ואנחנו לא רוצים את זה).
- בקערה מערבבים את הדגים הקצוצים עם יתר המצרכים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
- יוצרים קבב על כל מקל קינמון (כמו בתמונה).
- מחממים מחבת עם שלוש כפות שמן ומטגנים את הקבבים קלות מכל צד - אם יש מנגל דלוק כמובן שזו אופציה מצוינת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
איזה דגים יכולים להתאים?
כל דג לבן שאוהבים: בס, לברק, בורי, מוסר, דניס, לוקוס.
עשיתי ויצא מצויין, קצר שבחים מקיר לקיר