קבב דג על מקל קינמון שיכבוש לכם את הלב!

ליאור שרף מכין קבב דג משובח! קבב מדג קצוץ על הסכין עם כוסברה, בצל, שום וכמון, שנצלה במחבת או במנגל על מקל קינמון שמוסיף לו ניחוח וטעם משגעים
ליאור שרף מכין קבב דג משובח! קבב מדג קצוץ על הסכין עם כוסברה, בצל, שום וכמון, שנצלה במחבת או במנגל על מקל קינמון שמוסיף לו ניחוח וטעם משגעים
  • ליאור שרף
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    64
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 64.3 קק״ל 1285.5 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 18.2 גרם
    שומן 1.9 גרם 38.9 גרם
    נתרן 271.5 מ״ג 5430.9 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 205.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 24.5 מ״ג 490.2 מ״ג
    סידן 11.7 מ״ג 234.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 246.8 מ״ג 4935.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    64
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 64.3 קק״ל 1285.5 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 18.2 גרם
    שומן 1.9 גרם 38.9 גרם
    נתרן 271.5 מ״ג 5430.9 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 205.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 24.5 מ״ג 490.2 מ״ג
    סידן 11.7 מ״ג 234.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 246.8 מ״ג 4935.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קוצצים היטב בעזרת סכין את הפילטים של הדג באופן ידני (טחינה של דגים הופכת אותם למחית ואנחנו לא רוצים את זה).
  2. בקערה מערבבים את הדגים הקצוצים עם יתר המצרכים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
  3. יוצרים קבב על כל מקל קינמון (כמו בתמונה).
  4. מחממים מחבת עם שלוש כפות שמן ומטגנים את הקבבים קלות מכל צד - אם יש מנגל דלוק כמובן שזו אופציה מצוינת.
    יוצרים קבב על כל מקל קינמון ומטגנים קלות במחבת. צילום: ליאור שרף
    יוצרים קבב על כל מקל קינמון ומטגנים קלות במחבת. צילום: ליאור שרף

    קבב ברמונדי על מקל קינמון. צילום: ליאור שרף
    קבב דגים על מקל קינמון. צילום: ליאור שרף

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קבב דג על מקל קינמון שיכבוש לכם את הלב!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כל דג לבן שאוהבים: בס, לברק, בורי, מוסר, דניס, לוקוס.

    Avatar
    הנביא השמיימי

    עשיתי ויצא מצויין, קצר שבחים מקיר לקיר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות