קבבוני דגים של אבי אבני “שירת הדגים”
אבי אבני מ"שירת הדגים" מגלה לנו את המתכון שלו לקבבוני דגים עסיסיים, שמכינים על מחבת פסים בכמה דקות! מומלץ להגיש עם טחינה טובה וסלט ירקות טרי
אבי אבני מ"שירת הדגים" מגלה לנו את המתכון שלו לקבבוני דגים עסיסיים, שמכינים על מחבת פסים בכמה דקות! מומלץ להגיש עם טחינה טובה וסלט ירקות טרי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 27.0 קק״ל 324.1 קק״לפחמימות 1.2 גרם 14.4 גרםשומן 0.6 גרם 7.1 גרםנתרן 116.5 מ״ג 1397.5 מ״גחלבון 4.8 גרם 57.6 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.9 גרםשומן רווי 0.3 גרם 4.1 גרםכולסטרול 10.5 מ״ג 126.4 מ״גסידן 14.3 מ״ג 172.2 מ״גברזל 0.9 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 152.3 מ״ג 1827.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות27
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 27.0 קק״ל 324.1 קק״לפחמימות 1.2 גרם 14.4 גרםשומן 0.6 גרם 7.1 גרםנתרן 116.5 מ״ג 1397.5 מ״גחלבון 4.8 גרם 57.6 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.9 גרםשומן רווי 0.3 גרם 4.1 גרםכולסטרול 10.5 מ״ג 126.4 מ״גסידן 14.3 מ״ג 172.2 מ״גברזל 0.9 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 152.3 מ״ג 1827.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 27 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 פילה דג לבןקצוץ דק – בסכין
-
1/2 בצל סגול בינוניקצוץ דק
-
1/2 צרור פטרוזיליהקצוץ דק
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוקקצוץ דק
-
1/2 פלפל אדום בינוניקצוץ דק
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- קוצצים את הדג בעזרת סכין (לא לטחון) היטב.
- מערבבים את שאר המצרכים יחד עם הדג הקצוץ ויוצרים קציצות בגודל הרצוי.
- מחממים במחבת שמן לטיגון ומטגנים כל קציצה משני הצדדים עד להשחמה.
- מומלץ להגיש עם טחינה טובה וסלט ירקות טרי וחמוץ.
אופן הכנה
- קוצצים את הדג בעזרת סכין (לא לטחון) היטב.
- מערבבים את שאר המצרכים יחד עם הדג הקצוץ ויוצרים קציצות בגודל הרצוי.
- מחממים במחבת שמן לטיגון ומטגנים כל קציצה משני הצדדים עד להשחמה.
- מומלץ להגיש עם טחינה טובה וסלט ירקות טרי וחמוץ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן