קדרה גלילית של עוף וירקות
ארוחה שלמה ומנחמת בסיר אחד, עם טעמים ישראלים מהגליל. כרעי עוף, ירקות שורש ורוטב משגע השומר על העסיסיות של הכל. רק אורז בצד ואתם מסודרים
ארוחה שלמה ומנחמת בסיר אחד, עם טעמים ישראלים מהגליל. כרעי עוף, ירקות שורש ורוטב משגע השומר על העסיסיות של הכל. רק אורז בצד ואתם מסודרים
- אינס ינאי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 811.1 קק״ל 4055.5 קק״לפחמימות 73.0 גרם 364.8 גרםשומן 35.5 גרם 177.5 גרםנתרן 1872.6 מ״ג 9363.0 מ״גחלבון 44.4 גרם 222.1 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 35.2 גרםשומן רווי 6.9 גרם 34.7 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסידן 191.2 מ״ג 956.1 מ״גברזל 5.6 מ״ג 28.0 מ״גאשלגן 769.8 מ״ג 3848.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות811
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 811.1 קק״ל 4055.5 קק״לפחמימות 73.0 גרם 364.8 גרםשומן 35.5 גרם 177.5 גרםנתרן 1872.6 מ״ג 9363.0 מ״גחלבון 44.4 גרם 222.1 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 35.2 גרםשומן רווי 6.9 גרם 34.7 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסידן 191.2 מ״ג 956.1 מ״גברזל 5.6 מ״ג 28.0 מ״גאשלגן 769.8 מ״ג 3848.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 811 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בשקית קוקי מניחים קורנפלור ואת חתיכות העוף. מערבבים היטב ומוציאים את העוף תוך כדי ניעור עודפי קורנפלור.
- בסיר רחב מניחים שמן זית ואת חתיכות העוף , כאשר העור מופנה כלפי מטה. סוגרים את הסיר ומטגנים את העוף כ-4 דקות.
- מנמיכים את האש והופכים בעזרת מלקחיים את העוף, מוסיפים את הבצל, השום ואת התבלינים היבשים ומערבבים מעט את הבצל , לאחר כ- 3 דקות מוסיפים את התרד ומסדרים אותו בעזרת כף עץ בין העופות.
מסדרים בסיר את חתיכות הדלעת. - מועכים מעט את הזיתים בעזרת הידיים ומוסיפים לסיר.
- מוסיפים מים עד לכיסוי העוף ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים כ- 35-40 דקות.
אופן הכנה
- בשקית קוקי מניחים קורנפלור ואת חתיכות העוף. מערבבים היטב ומוציאים את העוף תוך כדי ניעור עודפי קורנפלור.
- בסיר רחב מניחים שמן זית ואת חתיכות העוף , כאשר העור מופנה כלפי מטה. סוגרים את הסיר ומטגנים את העוף כ-4 דקות.
- מנמיכים את האש והופכים בעזרת מלקחיים את העוף, מוסיפים את הבצל, השום ואת התבלינים היבשים ומערבבים מעט את הבצל , לאחר כ- 3 דקות מוסיפים את התרד ומסדרים אותו בעזרת כף עץ בין העופות.
מסדרים בסיר את חתיכות הדלעת. - מועכים מעט את הזיתים בעזרת הידיים ומוסיפים לסיר.
- מוסיפים מים עד לכיסוי העוף ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים כ- 35-40 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
ממתי מבשלים ירכי עוף 35 דקות ?????????????????
יש לבשל עד שהעוף מוכן, כל אחד ודרגת העשייה שהוא אוהב.