רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

קדרה גלילית של עוף וירקות

ארוחה שלמה ומנחמת בסיר אחד, עם טעמים ישראלים מהגליל. כרעי עוף, ירקות שורש ורוטב משגע השומר על העסיסיות של הכל. רק אורז בצד ואתם מסודרים
ארוחה שלמה ומנחמת בסיר אחד, עם טעמים ישראלים מהגליל. כרעי עוף, ירקות שורש ורוטב משגע השומר על העסיסיות של הכל. רק אורז בצד ואתם מסודרים
  • אינס ינאי
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    811
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 811.1 קק״ל 4055.5 קק״ל
    פחמימות 73.0 גרם 364.8 גרם
    שומן 35.5 גרם 177.5 גרם
    נתרן 1872.9 מ״ג 9364.3 מ״ג
    חלבון 44.4 גרם 222.1 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 35.2 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 34.7 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סידן 192.9 מ״ג 964.5 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 30.8 מ״ג
    אשלגן 790.6 מ״ג 3952.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    811
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 811.1 קק״ל 4055.5 קק״ל
    פחמימות 73.0 גרם 364.8 גרם
    שומן 35.5 גרם 177.5 גרם
    נתרן 1872.9 מ״ג 9364.3 מ״ג
    חלבון 44.4 גרם 222.1 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 35.2 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 34.7 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סידן 192.9 מ״ג 964.5 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 30.8 מ״ג
    אשלגן 790.6 מ״ג 3952.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בשקית קוקי מניחים קורנפלור ואת חתיכות העוף. מערבבים היטב ומוציאים את העוף תוך כדי ניעור עודפי קורנפלור.
  2. בסיר רחב מניחים שמן זית ואת חתיכות העוף , כאשר העור מופנה כלפי מטה. סוגרים את הסיר ומטגנים את העוף כ-4 דקות.
  3. מנמיכים את האש והופכים בעזרת מלקחיים את העוף, מוסיפים את הבצל, השום ואת התבלינים היבשים ומערבבים מעט את הבצל , לאחר כ- 3 דקות מוסיפים את התרד ומסדרים אותו בעזרת כף עץ בין העופות.
    מסדרים בסיר את חתיכות הדלעת.
  4. מועכים מעט את הזיתים בעזרת הידיים ומוסיפים לסיר.
  5. מוסיפים מים עד לכיסוי העוף ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים כ- 35-40 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קדרה גלילית של עוף וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    חביבה רגב

    ממתי מבשלים ירכי עוף 35 דקות ?????????????????

      Avatar
      מערכת Foody

      יש לבשל עד שהעוף מוכן, כל אחד ודרגת העשייה שהוא אוהב.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות