קדרה גלילית של עוף וירקות

ארוחה שלמה ומנחמת בסיר אחד, עם טעמים ישראלים מהגליל. כרעי עוף, שומר, ירקות שורש ורוטב משגע ששומר על העסיסיות של הכל. רק אורז בצד ואתם מסודרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. בשקית קוקי מניחים קורנפלור ואת חתיכות העוף. מערבבים היטב ומוציאים את העוף תוך כדי ניעור עודפי קורנפלור.
  2. בסיר רחב מניחים שמן זית ואת חתיכות העוף , כאשר העור מופנה כלפי מטה. סוגרים את הסיר ומטגנים את העוף כ-4 דקות.
  3. מנמיכים את האש והופכים בעזרת מלקחיים את העוף, מוסיפים את הבצל, השום ואת התבלינים היבשים ומערבבים מעט את הבצל , לאחר כ- 3 דקות מוסיפים את התרד ומסדרים אותו בעזרת כף עץ בין העופות.
    מסדרים בסיר את חתיכות הדלעת.
  4. מועכים מעט את הזיתים בעזרת הידיים ומוסיפים לסיר.
  5. מוסיפים מים עד לכיסוי העוף ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים כ- 35-40 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 529.5 קק״ל 2647.4 קק״ל
פחמימות 70.2 גרם 351.2 גרם
שומן 24.8 גרם 124.1 גרם
נתרן 1520.0 מ״ג 7600.2 מ״ג
חלבון 5.2 גרם 25.9 גרם
סיבים תזונתיים 5.5 גרם 27.4 גרם
שומן רווי 3.4 גרם 17.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 196.5 מ״ג 982.6 מ״ג
ברזל 6.3 מ״ג 31.7 מ״ג
אשלגן 728.5 מ״ג 3642.4 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 5.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody