קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום

ישראל ותמרה אהרוני מכינים קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום. מנה זריזה וקלה להכנה, מצוינת בליווי פירה או כל תוספת אחרת
ישראל ותמרה אהרוני מכינים קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום. מנה זריזה וקלה להכנה, מצוינת בליווי פירה או כל תוספת אחרת
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    613
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 613.4 קק״ל 2453.6 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 60.1 גרם
    שומן 41.6 גרם 166.4 גרם
    נתרן 1484.8 מ״ג 5939.3 מ״ג
    חלבון 49.1 גרם 196.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 21.5 גרם 86.0 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 740.0 מ״ג
    סידן 59.7 מ״ג 238.9 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 999.6 מ״ג 3998.6 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 35.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    613
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 613.4 קק״ל 2453.6 קק״ל
    פחמימות 15.0 גרם 60.1 גרם
    שומן 41.6 גרם 166.4 גרם
    נתרן 1484.8 מ״ג 5939.3 מ״ג
    חלבון 49.1 גרם 196.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 21.5 גרם 86.0 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 740.0 מ״ג
    סידן 59.7 מ״ג 238.9 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 21.7 מ״ג
    אשלגן 999.6 מ״ג 3998.6 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 35.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ישראל אהרוני
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את האנטריקוט לקוביות. קוצצים את הטימין. קולפים ופורסים דק את הבצל והשום. חותכים את הפטריות לקוביות.
  2. ממליחים ומפלפלים את הבשר ומפזרים מעל את הטימין.
  3. מחממים את השמן במחבת וצורבים קצרות את הבשר רק עד שהוא משחים מכל צדדיו. מוציאים לצלחת.
  4. מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל, השום והטימין כ - 2-3 דקות. מוסיפים את הפטריות, ממליחים ומפלפלים. מטגנים כ-2 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם.
  5. מוסיפים יין וחומץ בלסמי ומערבבים. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
  6. מגישים מיד, מומלץ בליווי פירה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    סבטה קבליוק

    טעיייים

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    אריאל

    “את כמויות החמאה ששמתי בפנים, אי אפשר להראות בסרטון”

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אריאל, תודה על עירור תשומת הלב, הסרנו את הסרטון, המתכון הוא כשר

    Avatar
    אמירה כהן

    הבישול יחסית קצר לבשר, האם הוא יוצא אדום בפנים. האם זה מספיק לזמן עשיית הבשר?

      Avatar
      מערכת Foody

      אנטריקוט הוא נתח של בישול קצר. אפשר לבשל עוד כמה דקות למידת עשייה גבוהה יותר

    Avatar
    שרה יצחק

    האם אפשר להכין מראש יום קודם?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות