קלאסי ואלגנטי: אנטריקוט ואספרגוס
לפעמים בשביל מנה מושלמת לא צריך להתאמץ במיוחד, עם הגריל של נינג'ה פודי תכינו בקלות ארוחה מושלמת של אנטריקוט ואספרגוס בכמה דקות
לפעמים בשביל מנה מושלמת לא צריך להתאמץ במיוחד, עם הגריל של נינג'ה פודי תכינו בקלות ארוחה מושלמת של אנטריקוט ואספרגוס בכמה דקות
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 524.1 קק״ל 1048.1 קק״לפחמימות 9.5 גרם 19.1 גרםשומן 39.1 גרם 78.2 גרםנתרן 1419.3 מ״ג 2838.6 מ״גחלבון 41.9 גרם 83.9 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 18.0 גרם 36.0 גרםכולסטרול 148.0 מ״ג 296.0 מ״גסידן 79.5 מ״ג 159.0 מ״גברזל 7.9 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 901.9 מ״ג 1803.8 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 17.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 9 דק׳כולל 12 דק׳
-
קלוריות524
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 524.1 קק״ל 1048.1 קק״לפחמימות 9.5 גרם 19.1 גרםשומן 39.1 גרם 78.2 גרםנתרן 1419.3 מ״ג 2838.6 מ״גחלבון 41.9 גרם 83.9 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 18.0 גרם 36.0 גרםכולסטרול 148.0 מ״ג 296.0 מ״גסידן 79.5 מ״ג 159.0 מ״גברזל 7.9 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 901.9 מ״ג 1803.8 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 17.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 9 דק׳ | זמן כולל 12 דק׳ | קלוריות 524 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 צרור אספרגוס
-
400 גרם אנטריקוט2 נתחים (200 גרם כל אחד)
-
2 כפות שמן זית
-
2 קורט מלח גס
-
2 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מניחים את האספרגוס על פלטת הגריל, מעבירים למצב “גריל” לוחצים על מצב MAX ומפעילים למשך 5 דקות. מוציאים את האספרגוס.
- מברישים את האנטרקוט בשמן הזית ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.
- מניחים את הסטייקים המתובלים על פלטת הגריל ל למשך 4 דקות למידת עשייה מדיום רייר (אם רוצים מידת עשייה גבוהה יותר משאירים עוד כדקה). מוציאים ומגישים.
אופן הכנה
- מניחים את האספרגוס על פלטת הגריל, מעבירים למצב “גריל” לוחצים על מצב MAX ומפעילים למשך 5 דקות. מוציאים את האספרגוס.
- מברישים את האנטרקוט בשמן הזית ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.
- מניחים את הסטייקים המתובלים על פלטת הגריל ל למשך 4 דקות למידת עשייה מדיום רייר (אם רוצים מידת עשייה גבוהה יותר משאירים עוד כדקה). מוציאים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
קודם מניחים את האספרגוס ואז מפעילים את הגריל? לא צריך לתת לגריל להתחמם קודם?
היי אלון, לחמם את הגריל.