קניידלך טבעוניים במיוחד לפסח
זה שהפכתם לטבעוניים, ממש לא אומר שאתם צריכים לוותר על אחד המאכלים הכי מושלמים של פסח. קבלו מתכון של קניידלך טבעוניים משכשכים במרק, ללא ביצים כלל!
זה שהפכתם לטבעוניים, ממש לא אומר שאתם צריכים לוותר על אחד המאכלים הכי מושלמים של פסח. קבלו מתכון של קניידלך טבעוניים משכשכים במרק, ללא ביצים כלל!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 30.0 קק״ל 599.3 קק״לפחמימות 2.8 גרם 55.2 גרםשומן 2.0 גרם 40.3 גרםנתרן 120.6 מ״ג 2411.5 מ״גחלבון 0.2 גרם 4.7 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרםשומן רווי 0.8 גרם 15.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.7 מ״ג 113.9 מ״גברזל 0.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 32.0 מ״ג 640.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-55 דק׳
-
קלוריות30
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 30.0 קק״ל 599.3 קק״לפחמימות 2.8 גרם 55.2 גרםשומן 2.0 גרם 40.3 גרםנתרן 120.6 מ״ג 2411.5 מ״גחלבון 0.2 גרם 4.7 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרםשומן רווי 0.8 גרם 15.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.7 מ״ג 113.9 מ״גברזל 0.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 32.0 מ״ג 640.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-55 דק׳ | קלוריות 30 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס קמח מצה
-
4 כפות קמח תפוחי אדמה
-
1/4 כפית מלח דק
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 1/4 כוסות מים
-
50 גרם מזולה – ללא תוספת מלח
בישול הקניידלך
-
2 כוסות מים רותחיםאו מרק צח טבעוני
-
1/2 כפית מלח דקאו אבקת מרק
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הקמחים, אבקת האפייה, המלח והפלפל.
- מעבירים את המזולה לקערה חסינה למיקרוגל ומחממים כ-30 שניות עד להמסה.
- מוסיפים לתערובת הקמחים את המים והמזולה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לצינון לשעה.
- צרים מהתערובת כדורים קטנים בידיים רטובות. מחממים את מרק הירקות בסיר רחב ולאחר הרתיחה מנמיכים את האש, כך שהסיר לא יבעבע, ומחליקים בעדינות את הקניידלך למרק.
- אחרי 15 דקות בערך הם יתחילו לצוף. תנו להם עוד כ-2 דקות בישול ואז הוציאו אותם בעדינות בעזרת כף.
- מניחים בתבנית שטוחה ולא בקערה, כדי שהקניידלך לא ידבקו אחד לשני ומגישים בתוך המרק בבוא הרגע.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הקמחים, אבקת האפייה, המלח והפלפל.
- מעבירים את המזולה לקערה חסינה למיקרוגל ומחממים כ-30 שניות עד להמסה.
- מוסיפים לתערובת הקמחים את המים והמזולה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לצינון לשעה.
- צרים מהתערובת כדורים קטנים בידיים רטובות. מחממים את מרק הירקות בסיר רחב ולאחר הרתיחה מנמיכים את האש, כך שהסיר לא יבעבע, ומחליקים בעדינות את הקניידלך למרק.
- אחרי 15 דקות בערך הם יתחילו לצוף. תנו להם עוד כ-2 דקות בישול ואז הוציאו אותם בעדינות בעזרת כף.
- מניחים בתבנית שטוחה ולא בקערה, כדי שהקניידלך לא ידבקו אחד לשני ומגישים בתוך המרק בבוא הרגע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מתכון מצויין
תודה רבה!
היי, אפשר לוותר על המזולה?
היי ענבל, במתכון הזה לא ניתן. אפשר להמיר במחמאה/נטורינה