-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 55.3 קק״ל 1105.6 קק״לפחמימות 7.3 גרם 145.9 גרםשומן 0.9 גרם 17.3 גרםנתרן 156.2 מ״ג 3124.2 מ״גחלבון 2.9 גרם 57.4 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 44.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.0 מ״ג 60.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 9.0 מ״ג 180.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 14 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות55
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 55.3 קק״ל 1105.6 קק״לפחמימות 7.3 גרם 145.9 גרםשומן 0.9 גרם 17.3 גרםנתרן 156.2 מ״ג 3124.2 מ״גחלבון 2.9 גרם 57.4 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 44.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.0 מ״ג 60.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 9.0 מ״ג 180.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 14 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 55 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם גרגירי חומוס יבשיםמסוג הדס, מושרים לילה שלם במים
-
1 פרוסה לחם לבןרטוב וסחוט
-
1 בצל קטןחתוך גס
-
7 שיני שוםקלוף
-
1 צרור כוסברה
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
אופן הכנה
- טוחנים את גרגירי החומוס עם הלחם, הכוסברה, הבצל והשום.
- מוציאים ומעבירים לקערה. מוסיפים את התבלינים ואת הסודה לשתייה.
- מערבבים היטב ומכניסים לתוך שקית זיפלוק.
- עם מקל ארוך ודק (אני השתמשתי בצ׳ופסטיקס) יוצרים סימונים של ריבועים מעל השקית.
- מניחים מעל מגש קשיח ומעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.
- מוציאים את השקית מהמקפיא ובעודם קפואים שוברים בתוך השקית לריבועים.
- מטגנים משני הצדדים בשמן עמוק עד להזהבה.
- מוציאים ומניחים על צלחת. מכינים סלט קצוץ, קצת טחינה ופיתות ליד ומכינים ביס מפנק. בתיאבון!
אופן הכנה
- טוחנים את גרגירי החומוס עם הלחם, הכוסברה, הבצל והשום.
- מוציאים ומעבירים לקערה. מוסיפים את התבלינים ואת הסודה לשתייה.
- מערבבים היטב ומכניסים לתוך שקית זיפלוק.
- עם מקל ארוך ודק (אני השתמשתי בצ׳ופסטיקס) יוצרים סימונים של ריבועים מעל השקית.
- מניחים מעל מגש קשיח ומעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.
- מוציאים את השקית מהמקפיא ובעודם קפואים שוברים בתוך השקית לריבועים.
- מטגנים משני הצדדים בשמן עמוק עד להזהבה.
- מוציאים ומניחים על צלחת. מכינים סלט קצוץ, קצת טחינה ופיתות ליד ומכינים ביס מפנק. בתיאבון!
הערות
- אפשר לאפות בתנור על 180 מעלות על נייר אפייה משומן קלות עם ספריי שמן במשך 20 דקות, להפוך ולהפוך 10 דקות נוספות.
הערות
- אפשר לאפות בתנור על 180 מעלות על נייר אפייה משומן קלות עם ספריי שמן במשך 20 דקות, להפוך ולהפוך 10 דקות נוספות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הכנתי, יצא היסטרי.
שמחים לשמוע ליבנה 🙂