באנר זיפלוק

ריבועי פלאפל הכי קריספיים שיש

בפטנט כזה עוד לא נתקלתם! ריבועי פלאפל מטוגן שנכנסים בול לפיתה עם טחינה, סלט וכל התוספות שאוהבים. אתם חייבים להכין!
בפטנט כזה עוד לא נתקלתם! ריבועי פלאפל מטוגן שנכנסים בול לפיתה עם טחינה, סלט וכל התוספות שאוהבים. אתם חייבים להכין!
  • לירון ספיר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 14 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    55
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 55.3 קק״ל 1105.6 קק״ל
    פחמימות 7.3 גרם 145.9 גרם
    שומן 0.9 גרם 17.3 גרם
    נתרן 156.2 מ״ג 3124.2 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 57.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 44.9 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.0 מ״ג 60.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 9.0 מ״ג 180.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 14 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    55
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 55.3 קק״ל 1105.6 קק״ל
    פחמימות 7.3 גרם 145.9 גרם
    שומן 0.9 גרם 17.3 גרם
    נתרן 156.2 מ״ג 3124.2 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 57.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 44.9 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.0 מ״ג 60.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 9.0 מ״ג 180.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קטניות וחיטה
לירון ספיר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. טוחנים את גרגירי החומוס עם הלחם, הכוסברה, הבצל והשום.
  2. מוציאים ומעבירים לקערה. מוסיפים את התבלינים ואת הסודה לשתייה.
  3. מערבבים היטב ומכניסים לתוך שקית זיפלוק.
  4. עם מקל ארוך ודק (אני השתמשתי בצ׳ופסטיקס) יוצרים סימונים של ריבועים מעל השקית.
  5. מניחים מעל מגש קשיח ומעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.
  6. מוציאים את השקית מהמקפיא ובעודם קפואים שוברים בתוך השקית לריבועים.
  7. מטגנים משני הצדדים בשמן עמוק עד להזהבה.
  8. מוציאים ומניחים על צלחת. מכינים סלט קצוץ, קצת טחינה ופיתות ליד ומכינים ביס מפנק. בתיאבון!
ריבועי פלאפל הכי קריספיים שיש
ריבועי פלאפל הכי קריספיים שיש. צילום: לירון ספיר

הערות

  • אפשר לאפות בתנור על 180 מעלות על נייר אפייה משומן קלות עם ספריי שמן במשך 20 דקות, להפוך ולהפוך 10 דקות נוספות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ליבנה לגשטיין

    הכנתי, יצא היסטרי.

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים לשמוע ליבנה 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות