-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2273.0 קק״ל 4546.0 קק״לפחמימות 574.1 גרם 1148.2 גרםשומן 2.0 גרם 3.9 גרםנתרן 5.0 מ״ג 10.0 מ״גחלבון 1.3 גרם 2.6 גרםסיבים תזונתיים 15.6 גרם 31.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.0 מ״ג 10.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 10.7 מ״ג 21.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-24 דק׳
-
קלוריות2273
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2273.0 קק״ל 4546.0 קק״לפחמימות 574.1 גרם 1148.2 גרםשומן 2.0 גרם 3.9 גרםנתרן 5.0 מ״ג 10.0 מ״גחלבון 1.3 גרם 2.6 גרםסיבים תזונתיים 15.6 גרם 31.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.0 מ״ג 10.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 10.7 מ״ג 21.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
ריבה טובה מתאימה לכל כך הרבה סיטואציות, לארוחת בוקר מתוקה או לנשנוש באמצע היום. לא משנה מתי תחליטו לאכול אותה, המתיקות של התפוחים האדומים בשילוב החמצמצות של הלימון, תיצור עבורכם מעדן עם טעם וריח משגעים בבית. רוצו להכין!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-24 דק׳ | קלוריות 2273 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
ריבת תפוחים
-
1 1/3 ק"ג תפוחי עץ פינק ליידילאחר קילוף והוצאת הריבה ישאר ק"ג תפוחי עץ
-
1 ק"ג סוכר לבן
-
1/2 כוכב אניס גדול
-
1 מיץ לימון גדול
-
1 מקל וניל גדול
אופן הכנה
- מקלפים היטב את תפוחי ה’פינק ליידי’, מוציאים את הליבה וחותכים לפלחים.
- מניחים את התפוחים בסיר עם דפנות עבות, מוסיפים קילו סוכר ומערבבים. מכניסים למקרר למשך לילה שלם.
- בבוקר כשמוציאים את הסיר מגלים שנהיה מעט נוזל בסיר. אין צורך לשפוך אותו, הוא מצוין לתהליך הבישול.
- מוסיפים מיץ סחוט מלימון אחד, את חצי כוכב האניס ואת מקל הווניל.
- מבשלים על אש גבוהה ומרגע הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה ורבע.
- מעקרים צנצנות על ידי השריה בסיר עם מים רותחים למשך 15 דקות.
- מוזגים את הריבה לצנצנות, סוגרים ומהדקים.
אופן הכנה
- מקלפים היטב את תפוחי ה’פינק ליידי’, מוציאים את הליבה וחותכים לפלחים.
- מניחים את התפוחים בסיר עם דפנות עבות, מוסיפים קילו סוכר ומערבבים. מכניסים למקרר למשך לילה שלם.
- בבוקר כשמוציאים את הסיר מגלים שנהיה מעט נוזל בסיר. אין צורך לשפוך אותו, הוא מצוין לתהליך הבישול.
- מוסיפים מיץ סחוט מלימון אחד, את חצי כוכב האניס ואת מקל הווניל.
- מבשלים על אש גבוהה ומרגע הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה ורבע.
- מעקרים צנצנות על ידי השריה בסיר עם מים רותחים למשך 15 דקות.
- מוזגים את הריבה לצנצנות, סוגרים ומהדקים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן