ריבת תפוחים שתגרום לכם ללקק את האצבעות מרוב מתיקות

אין יותר פשוט וטעים לארוחת הבוקר לצד הקפה - ריבת תפוחים מזן פינק ליידי בהכנה ביתית, למריחה על לחם או באגט טריים!
אין יותר פשוט וטעים לארוחת הבוקר לצד הקפה - ריבת תפוחים מזן פינק ליידי בהכנה ביתית, למריחה על לחם או באגט טריים!
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-24 דק׳
  • קלוריות
    1935
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1935.0 קק״ל 3870.0 קק״ל
    פחמימות 500.0 גרם 1000.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 5.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 10.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-24 דק׳
  • קלוריות
    1935
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1935.0 קק״ל 3870.0 קק״ל
    פחמימות 500.0 גרם 1000.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 5.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 10.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

ריבה טובה מתאימה לכל כך הרבה סיטואציות, לארוחת בוקר מתוקה או לנשנוש באמצע היום. לא משנה מתי תחליטו לאכול אותה, המתיקות של התפוחים האדומים בשילוב החמצמצות של הלימון, תיצור עבורכם מעדן עם טעם וריח משגעים בבית. רוצו להכין!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ריבת תפוחים


אופן הכנה

  1. מקלפים היטב את תפוחי ה’פינק ליידי’,  מוציאים את הליבה וחותכים לפלחים.
  2. מניחים את התפוחים בסיר עם דפנות עבות, מוסיפים קילו סוכר ומערבבים. מכניסים למקרר למשך לילה שלם.
  3. בבוקר כשמוציאים את הסיר מגלים שנהיה מעט נוזל בסיר. אין צורך לשפוך אותו, הוא מצוין לתהליך הבישול.
  4. מוסיפים מיץ סחוט מלימון אחד, את חצי כוכב האניס ואת מקל הווניל.
  5. מבשלים על אש גבוהה ומרגע הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה ורבע.
  6. מעקרים צנצנות על ידי השריה בסיר עם מים רותחים למשך 15 דקות.
  7. מוזגים את הריבה לצנצנות, סוגרים ומהדקים.
ריבת תפוחים 2
ריבת תפוחים. צילום: קובי אדרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריבת תפוחים שתגרום לכם ללקק את האצבעות מרוב מתיקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות