ריזוטו ירקות ירוקים

נדמה לכם שלהכין ריזוטו ביתי זו משימה מורכבת? בואו ללמוד כיצד להכין ריזוטו ירקות ירוקים. מנה מנחמת של אורז רך וטעים בשילוב גבינה מומסת וירקות ירוקים
נדמה לכם שלהכין ריזוטו ביתי זו משימה מורכבת? בואו ללמוד כיצד להכין ריזוטו ירקות ירוקים. מנה מנחמת של אורז רך וטעים בשילוב גבינה מומסת וירקות ירוקים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    571
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 571.4 קק״ל 1142.7 קק״ל
    פחמימות 20.7 גרם 41.5 גרם
    שומן 31.5 גרם 63.1 גרם
    נתרן 2473.1 מ״ג 4946.1 מ״ג
    חלבון 44.2 גרם 88.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 45.8 מ״ג 91.5 מ״ג
    סידן 812.1 מ״ג 1624.2 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 900.0 מ״ג 1800.0 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    571
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 571.4 קק״ל 1142.7 קק״ל
    פחמימות 20.7 גרם 41.5 גרם
    שומן 31.5 גרם 63.1 גרם
    נתרן 2473.1 מ״ג 4946.1 מ״ג
    חלבון 44.2 גרם 88.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 12.0 גרם 23.9 גרם
    כולסטרול 45.8 מ״ג 91.5 מ״ג
    סידן 812.1 מ״ג 1624.2 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 900.0 מ״ג 1800.0 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת גדולה ורחבה ומאדים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  2. מוסיפים זוקיני, תרד וברוקולי, מערבבים וממשיכים לטגן כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים 1/2 כוס נוזלים, מערבבים וממשיכים לבשל, תוך כדי ערבוב, עד שהנוזלים נספגים.
  5. מוסיפים את הנוזלים בסבבים של חצי כוס. בכל פעם מוסיפים נוזלים רק אחרי שהסבב הקודם נספג. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שכל הנוזלים נספגים.
  6. מוסיפים את היין, מתבלים וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.
  7. מוסיפים בצל ירוק וגבינת פרמז’ן, מערבבים ומבשלים דקה נוספת, עד שהגבינה מתמוססת.
  8. טועמים ומתקנים את התיבול.
  9. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ריזוטו ירקות ירוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות