ריזוטו ירקות ירוקים

נדמה לכם שלהכין ריזוטו ביתי זו משימה מורכבת? בואו ללמוד כיצד להכין ריזוטו ירקות ירוקים. מנה מנחמת של אורז רך וטעים בשילוב גבינה מומסת וירקות ירוקים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת גדולה ורחבה ומאדים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  2. מוסיפים זוקיני, תרד וברוקולי, מערבבים וממשיכים לטגן כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים 1/2 כוס נוזלים, מערבבים וממשיכים לבשל, תוך כדי ערבוב, עד שהנוזלים נספגים.
  5. מוסיפים את הנוזלים בסבבים של חצי כוס. בכל פעם מוסיפים נוזלים רק אחרי שהסבב הקודם נספג. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שכל הנוזלים נספגים.
  6. מוסיפים את היין, מתבלים וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.
  7. מוסיפים בצל ירוק וגבינת פרמז’ן, מערבבים ומבשלים דקה נוספת, עד שהגבינה מתמוססת.
  8. טועמים ומתקנים את התיבול.
  9. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 541.7 קק״ל 1083.3 קק״ל
פחמימות 17.7 גרם 35.3 גרם
שומן 31.0 גרם 62.0 גרם
נתרן 2197.4 מ״ג 4394.8 מ״ג
חלבון 42.8 גרם 85.7 גרם
סיבים תזונתיים 2.5 גרם 5.0 גרם
שומן רווי 12.3 גרם 24.6 גרם
כולסטרול 45.8 מ״ג 91.5 מ״ג
סידן 673.7 מ״ג 1347.4 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 2.6 מ״ג
אשלגן 415.5 מ״ג 831.0 מ״ג
אבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody