שיפודי אנטריקוט וירקות צלויים
מחפשים נשנוש כיפי לצפייה בטלוויזיה? מתכון מושלם של שיפודי אנטריקוט עסיסיים עם ירקות צלויים שמכינים בקלי קלות ובמינימום שמן. תתכוננו לקצור מחמאות
מחפשים נשנוש כיפי לצפייה בטלוויזיה? מתכון מושלם של שיפודי אנטריקוט עסיסיים עם ירקות צלויים שמכינים בקלי קלות ובמינימום שמן. תתכוננו לקצור מחמאות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 122.1 קק״ל 1464.8 קק״לפחמימות 6.5 גרם 77.5 גרםשומן 6.3 גרם 75.8 גרםנתרן 138.5 מ״ג 1661.9 מ״גחלבון 9.2 גרם 110.7 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.3 גרםשומן רווי 3.8 גרם 46.2 גרםכולסטרול 30.8 מ״ג 370.0 מ״גסידן 27.3 מ״ג 327.3 מ״גברזל 1.5 מ״ג 18.5 מ״גאשלגן 349.8 מ״ג 4197.5 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 20.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות122
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 122.1 קק״ל 1464.8 קק״לפחמימות 6.5 גרם 77.5 גרםשומן 6.3 גרם 75.8 גרםנתרן 138.5 מ״ג 1661.9 מ״גחלבון 9.2 גרם 110.7 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 27.3 גרםשומן רווי 3.8 גרם 46.2 גרםכולסטרול 30.8 מ״ג 370.0 מ״גסידן 27.3 מ״ג 327.3 מ״גברזל 1.5 מ״ג 18.5 מ״גאשלגן 349.8 מ״ג 4197.5 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 20.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 122 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
שיפודים
-
500 גרם אנטריקוט
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
2 פלפלים צהובים בינוניים
-
2 זוקיני ירוק בינוניים
-
20 עגבניות שרי קטנות
-
1 חבילה פטריות שמפיניון
מרינדה
-
1 שן שום
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
4 כפות חומץ בלסמי
-
1 כף דבש
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: כותשים את שן השום ומעבירים לקערה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומתיזים פנימה 4-5 לחיצות תרסיס שמן קנולה.
- מכינים את הירקות: חותכים לקוביות גדולות את הפלפלים והזוקיני. אם פטריות השמפיניון גדולות, חותכים לרבעים.
- חותכים את האנטריקוט לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- שמים את קוביות הבשר ואת כל הירקות בקערת המרינדה ומערבבים היטב. משרים לפחות חצי שעה ועד 4 שעות.
- משפדים את קוביות הבשר והירקות לסירוגין על שיפודי העץ.
- צולים את השיפודים: מחממים מחבת פסים, מתיזים תרסיס שמן קנולה וצולים את השיפודים משני הצדדים. אפשר גם לצלות בתנור: מחממים תנור ל-230 מעלות. מסדרים את השיפודים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מתיזים עליהם תרסיס שמן קנולה וצולים בתנור החם במשך כ-15 דקות, כשהופכים את השיפודים באמצע האפייה.
צילום: נמרוד סונדרס
הפקה מסחרית לחברת “פאם”
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה: כותשים את שן השום ומעבירים לקערה. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומתיזים פנימה 4-5 לחיצות תרסיס שמן קנולה.
- מכינים את הירקות: חותכים לקוביות גדולות את הפלפלים והזוקיני. אם פטריות השמפיניון גדולות, חותכים לרבעים.
- חותכים את האנטריקוט לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- שמים את קוביות הבשר ואת כל הירקות בקערת המרינדה ומערבבים היטב. משרים לפחות חצי שעה ועד 4 שעות.
- משפדים את קוביות הבשר והירקות לסירוגין על שיפודי העץ.
- צולים את השיפודים: מחממים מחבת פסים, מתיזים תרסיס שמן קנולה וצולים את השיפודים משני הצדדים. אפשר גם לצלות בתנור: מחממים תנור ל-230 מעלות. מסדרים את השיפודים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מתיזים עליהם תרסיס שמן קנולה וצולים בתנור החם במשך כ-15 דקות, כשהופכים את השיפודים באמצע האפייה.
צילום: נמרוד סונדרס
הפקה מסחרית לחברת “פאם”
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן