-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 161.6 קק״ל 484.7 קק״לפחמימות 6.4 גרם 19.3 גרםשומן 12.3 גרם 36.8 גרםנתרן 1097.0 מ״ג 3290.9 מ״גחלבון 5.7 גרם 17.2 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 16.1 גרםשומן רווי 1.8 גרם 5.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.4 מ״ג 43.3 מ״גברזל 3.0 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 125.5 מ״ג 376.5 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות162
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 161.6 קק״ל 484.7 קק״לפחמימות 6.4 גרם 19.3 גרםשומן 12.3 גרם 36.8 גרםנתרן 1097.0 מ״ג 3290.9 מ״גחלבון 5.7 גרם 17.2 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 16.1 גרםשומן רווי 1.8 גרם 5.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.4 מ״ג 43.3 מ״גברזל 3.0 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 125.5 מ״ג 376.5 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 4.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 162 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם שעועית ירוקה קפואה
-
1 כפית מלח דקבמי הבישול
רוטב
-
5 כפות שומשום
-
1 כפית ג’ינג’ר טחון
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 שן שום
שומשום קלוי לעיטור
-
חופן שומשוםקלוי
אופן הכנה
- מכינים את השעועית הקלויה לעיטור: קולים את השומשום במחבת יבשה כ-1-2 דקות, עד להזהבה קלה.
- מכינים את הרוטב: מניחים במעבד המזון את השומשום, הסויה, השום והג’ינג’ר ומעבדים לתערובת פירורית.
- מכינים את השעועית: מבשלים את השעועית במי מלח כ-5 דקות.
- מערבבים את הרוטב עם השעועית ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.
אופן הכנה
- מכינים את השעועית הקלויה לעיטור: קולים את השומשום במחבת יבשה כ-1-2 דקות, עד להזהבה קלה.
- מכינים את הרוטב: מניחים במעבד המזון את השומשום, הסויה, השום והג’ינג’ר ומעבדים לתערובת פירורית.
- מכינים את השעועית: מבשלים את השעועית במי מלח כ-5 דקות.
- מערבבים את הרוטב עם השעועית ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (60)
לא בדיוק הבנתי מה עושים עם השומשום גם טוחנים וגם מפזרים ?
את 5 הכפות של השומשום שקלינו טוחנים. את חופן השומשום לעיטור מפזרים מעל.
כתוב שהמתכון תוקן, אבל עדיין חסרים מרכיבים.
היי יעל, עברנו על המתכון שוב ושוב ואנו בטוחים שלא חסר שום מרכיב. אם בכל זאת לא מצאת מרכיב מסוים, אנא צייני ספציפית על איזה מרכיב מדובר ונשמח לעזור לך.
כמה שום וכמה ג’ינג’ר?
תודה על ההערה, המתכון תוקן.