שעועית ברוטב שומשום

שעועית ירוקה ברוטב שומשום אסיאתי היא מנה צמחונית וטבעונית נהדרת, וגם תוספת לכל מנה אחרת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

השעועית

אופן הכנה

  1. קולים את השומשום במחבת יבשה כ-1-2 דקות, עד להזהבה קלה.
  2. מניחים במעבד המזון את השומשום, המיסו, הסויה, השום והג’ינג’ר ומעבדים לתערובת פירורית.
  3. מבשלים את השעועית במי מלח כ-5 דקות.
  4. מערבבים את הרוטב עם השעועית ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 117.8 קק״ל 353.5 קק״ל
פחמימות 5.1 גרם 15.3 גרם
שומן 7.5 גרם 22.5 גרם
נתרן 41.9 מ״ג 125.8 מ״ג
חלבון 4.2 גרם 12.7 גרם
סיבים תזונתיים 4.8 גרם 14.5 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 3.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 148.7 מ״ג 446.0 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 6.9 מ״ג
אשלגן 102.1 מ״ג 306.3 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    שלי פחימה

    כתוב 3 מצרכים אבל בפועל מופיעים עוד. . כמו מיסו גינגר ושום אז מה הכמויות?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, השום והג’ינג’ר אינם חובה במתכון, רק לחובבי הטעם. שן שום אחת (או יותר למי שאוהב) ו1-2 כפוץ שורש ג’ינג’ר מגורר. בהצלחה (:

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody