איך להפשיר סטייק מהר?
1. הפשרה במים קרים - מתאימה לנתחים קטנים. מוציאים מהאריזה ומכניסים את הסטייק לשקית אטומה וסוגרים היטב. מכניסים את השקית לקערה גדולה מלאה מים קרים. זמן: 45 דקות ל-1/2 קילו בשר.
2. הפשרה במים חמים - מתאימה לנתחים דקים של סטייק. מוציאים מהאריזה ומכניסים את הסטייק לשקית אטומה וסוגרים היטב. מכניסים את השקית לקערה גדולה של מים חמים מהברז. זמן: 15 דקות ל-1/2 ק"ג בשר.
3. הפשרה במיקרוגל - מתאימה לנתחים קטנים של סטייק. מוציאים מהאריזה ושמים בכלי המתאים לחימום במיקרוגל. מכניסים למיקרוגל לתכנית הפשרה (יש לבדוק בכל 4 דקות). זמן: 10-15 דקות ל-1/2 ק"ג בשר.
לכל הטריקים והסודות להפשרת בשר ועוף, לחצו כאן >>
2. הפשרה במים חמים - מתאימה לנתחים דקים של סטייק. מוציאים מהאריזה ומכניסים את הסטייק לשקית אטומה וסוגרים היטב. מכניסים את השקית לקערה גדולה של מים חמים מהברז. זמן: 15 דקות ל-1/2 ק"ג בשר.
3. הפשרה במיקרוגל - מתאימה לנתחים קטנים של סטייק. מוציאים מהאריזה ושמים בכלי המתאים לחימום במיקרוגל. מכניסים למיקרוגל לתכנית הפשרה (יש לבדוק בכל 4 דקות). זמן: 10-15 דקות ל-1/2 ק"ג בשר.
לכל הטריקים והסודות להפשרת בשר ועוף, לחצו כאן >>