בלינצ'ס במילוי גבינה ודובדבנים מקמח כוסמין של שר פיטנס

בלינצ’ס במילוי גבינה ודובדבנים מקמח כוסמין של שר פיטנס

לפעמים מתחשק לי משהו מתוק ואני לא רוצה להעמיס קלוריות ריקות. בדיוק אז אני מכינה בלינצ’ס במילוי גבינה. אני משתמשת בקמח כוסמין כדי לאכול יותר בריא, וממלאה את הבלינצ’ס בגבינות רזות ובדובדבנים.

מצרכים:
1 כף סוכר או מייפל
1 ו-1/2 כוסות חלב
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כפות שמן
1 ו-1/2 כוסות קמח כוסמין בהיר
תרסיס שמן בטעם חמאה
אבקת סוכר לעיטור

למילוי:
250 גרם גבינת ריקוטה או טוב טעם
3 כפות מייפל או אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כוס דובדבנים טריים מגולענים או דובדבנים קפואים, מופשרים

אופן הכנה:
– בקערה גדולה מניחים את כל מצרכי הבלינצ’ס וטורפים היטב עד שאין גושים.
– משמנים היטב מחבת עם תרסיס שמן ומוזגים מצקת מהבלילה. מסובבים עד שהבלילה מגיעה לכל תחתית המחבת ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה קלה.
– מערבבים את מצרכי המילוי פרט לדובדבנים.
– חותכים את הדובדבנים לחצאים ומוסיפים למילוי. מערבבים.
– מניחים מהמילוי בתחתית כל בלינצ’ס וסוגרים לגליל מהודק.
– מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

 

מתכון: שר פיטנס
צילום: נמרוד סונדרס

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

ספינג' - הסופגניה המרוקאית המושלמת של יונית צוקרמן

ספינג’ – הסופגניה המרוקאית המושלמת של יונית צוקרמן

קציצות קינואה וירקות אפויות בתנור של שר פיטנס

לביבות קינואה וירקות – אפויות בתנור

לביבות גבינה מתוקות של שר פיטנס

לביבות גבינה מתוקות (עם גבינה 9%) של שר פיטנס

חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי של אושר אידלמן

חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי וגבינת פרמז’ן של אושר אידלמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *