המוסף הטעים לשבת – כל מה שאתם צריכים לקרוא ולבשל בסופ”ש הקרוב

שבוע לא פשוט עבר על כוחותנו. טילים ובהלה, דאגה והערכה עצומה לחוזק ולאומץ של תושבי הדרום. בין לבין ניסינו להאחז במה שאנחנו אוהבים. אז מה היה טעים השבוע?

שבוע לא פשוט עבר על כוחותנו. טילים ובהלה, דאגה אמיתית וכנה לילדים שנשארו בבית והערכה עצומה לחוזק ולאומץ של תושבי הדרום, שעבורם המצב הבלתי אפשרי הזה הוא מציאות שמגדלים בה ילדים. החיים כמו החיים, חזקים מהכל ובין לבין גם אכלנו וכתבנו וניסינו להאחז במה שאנחנו אוהבים. אז מה היה לנו השבוע? הילה סער הקוסמת הכינה חביתיות מפתיעות מכוסמת. אסי רוז טיילה בין ראשי הכרובית בשדה והכינה תבשיל קציצות מופלא. דפי קרמר הכינה מרציפן שהוא בעצם סוג של רגיעון. אוהד חורי רקח ריבה מטרפת מפטל ושוקולד. מסעדת “כתר המזרח” הותיקה סגרה את שעריה ואנחנו חלקנו לה כבוד אחרון עם אוסף מתכוני שווארמה שאפשר הכין בבית.

כל זה ועוד בקריאת החובה שלנו לסופ”ש הקרוב.

ריבת פטל ושוקולד
כפית של מצב רוח טוב וגם מתכון משגע של ריבת פטל ושוקולד
משוגעים על השילוב של שוקולד ופירות? גם אוהד חורי. ריבת פטל ושוקולד היא בדיוק עבור חובבי הז׳אנר, ריבה זריזה וקלה להכנה בפחות מחצי שעה
שמרו

 

טורטיית כוסמת ירוקה
קסמים עם כוסמת – טורטיית כוסמת ירוקה לארוחת ערב בריאה וטעימה
הכוסמת הירוקה היא כוסמת טבעית ללא ריח עם טעם עדין ולא משתלט. היא מכילה חלבון מלא איכותי, ואפילו נטולת גלוטן. הילה סער מכינה ממנה טורטיית כוסמת ירוקה
שמרו

 

קציצות בקר ברוטב כרובית ועגבניות שרי
קציצות בקר ברוטב כרובית ועגבניות שרי
אסי רוז ביקרה בשדות כרובית סמוכים לביתה וחזרה מוקסמת. עם הכרוביות היפות היא הכינה מנה מופלאה של קציצות בקר ברוטב כרובית ועגבניות שרי
שמרו

 

מרציפן ביתי
דברי אליי במרציפן, אהובתי – או בקיצור מתכון מופלא למרציפן ביתי
בכל פעם כשדפי קרמר אסירת תודה או אכולת געגוע, היא ניגשת למלאכה: חולטת שקדים ומכינה מרציפן ביתי. מחווה של טעמים שהאיש שלה נכסף להם, מהולים בטעמי אהבתה הגדולה
שמרו

 

שווארמה
טבעונית, דגית ואסלית – אוסף מתכוני שווארמה שקל להכין בבית
לאחר 67 שנים מסעדת המסך יורד על מסעדת "כתר המזרח". לזכר השווארמה המיתולוגית ולזכר הזמר האהוב, אריק איינשטיין שאכל בה קבוע, אוסף מתכוני שווארמה שאפשר להכין בבית
שמרו

 

ורגע לפני פיזור, אנחנו מזכירים לכם שוב את הכתבה המקסימה של תמר שוורצברד על בתי האוכל הנפלאים של אשדוד. עיר שאפשר לאכול בה אוכל עילי, מאכלי עמים ואוכל רחוב. אל תפספסו! זו באמת כתבה מרחיבת לב שתעשה לכם חשק לעלות על הרכב, לקחת חברים ומשפחה ולנסוע לאשדוד.

 

קדירה טעימה של ישן וחדש – מסעדות הפועלים באשדוד שאתם חייבים להכיר
כריך טוניסאי מאלף, תבשיל ראש לנגב עם חלה או שווארמה בסו ויד - תמר שורצברד יצאה לבדוק את מסעדות הפועלים הכי שוות באשדוד וחזרה (מלאה מאוד) כדי לספר
שמרו

 

מי יתן ויבואו עלינו ימים של שקט!

קטגוריות

תגיות

תגובות (0)

Avatar