האדר דסקטופ
האדר מובייל

פסטה ברוטב 4 גבינות – הכי טעים ומושחת שיש

הכי מושחתת וטעימה שיש – פסטה רכה עם המון גבינות שנמסות בזמן הבישול. ויש גם בונוס – אפשר לאפות את הפסטה עם מעט פירורי לחם מעל ותקבלו מק אנד צ’יז משודרג.

מצרכים:
1 חבילת פסטה שאוהבים
2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה 38%
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית אגוז מוסקט
100 גרם גבינת ברס בלו
100 גרם איבריקו, מגורדת (או גרנה פדנו או צ’דר)
100 גרם גבינת צ’דר, מגורדת
100 גרם גבינת בורסאן (גבינת שמנת)

אופן הכנה:
1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים. חשוב להמליח את המים היטב.
2. בסיר רחב ונמוך מחממים שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב עד שהן נמסות.

הגבינות נמסות בשנייה מחום המחבת | צילום: אפיק גבאי

4. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
5. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
6. מתבלים שוב בפלפל, מגרדים מעל גבינת גרנה פדנו ומגישים חם.

הכי טעים שיש – פסטה ברוטב 4 גבינות | צילום: אפיק גבאי

מתכון: יונית צוקרמן
צילום: אפיק גבאי
המתכון הופק עבור: סיימן סחר | הגבינות של נני

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

אולי יעניין אתכם גם

עוגת הגבינה המושלמת של אלון שבו לכבוד יום עוגת הגבינה הבינלאומי

רותם ליברזון מבשלת לייב - עוף בלימון ואורז אחד אחד

רותם ליברזון מבשלת לייב – עוף בלימון ואורז אחד אחד

עוגת שוקולד חמה לאנשים שאוהבים - מתכון מתוק לכבוד טו באב

עוגת שוקולד חמה לאנשים שאוהבים – מתכון מתוק לט”ו באב

צ'יפס עם שום ורוזמרין

3 מתכוני צ’יפס מושלמים לכבוד יום הצ’יפס הבינלאומי

3 thoughts on “פסטה ברוטב 4 גבינות – הכי טעים ומושחת שיש”

  1. 100 גרם איבריקו, מגורדת (או גרנה פדנו או צ’דר)
    100 גרם גבינת צ’דר, מגורדת
    קצת לא ברור עניין ה- צ’דר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *