פוטטו לאבר: 10 הדרכים הכי טובות להכין תפוחי אדמה

תפוחי אדמה הם אחד מחומרי הגלם הנצרכים והאהובים ביותר, אז מי אנחנו שנתנגד? קבלו 10 דרכים מצוינות להכנת תפוחי אדמה

הם מתאימים לטיגון, לתנור, לגחלים, לאידוי- תפוחי אדמה הם פשוט מצרך כל כך מגוון וטעים, שאי אפשר שלא להתאהב. אספנו לכם מתכונים שמכילים את עשרת הדרכים הטובה ביותר להכין תפוחי אדמה, שתוכלו לצרף לארוחות שלכם במהלך היום או לנשנש כחטיף מפנק. בתיאבון!

צ’יפס של פלאפליות- נפוח וקראנצ’י

צ'יפס של פלאפליות
כמו בפלאפליות: צ’יפס מתנפח בגרסה הביתית
זוכרים שהייתם מסתכלים בעיניים כלות על מוכר הפלאפל ומתחננים לעוד צ'יפס נפוח אחד? אז עכשיו אתם יכולים להכין צ'יפס פלאפליות בבית בגרסת "אכול כפי יכולתך"
שמרו

בתנור ומצופה בפיסטוק: תפו”א של רון יוחננוב

תפוחי אדמה אפויים בקראסט פיסטוקים 1
דאבל קראנץ’: תפוחי אדמה אפויים בקראסט פיסטוקים
תפוחי אדמה אפויים בתנור זו מנה בטוחה שנחטפת מהר. אבל הפעם מלבד הקריספיות של תפוח האדמה הצלוי, יש גם קראסט פיסטוקים שמעניק אקסטרה קראנץ'!
שמרו

 

מעוכים ומעולים: תפוחי אדמה דרוסים בתנור

תפוחי אדמה דרוסים
תפוחי אדמה דרוסים הכי טעימים שתכינו, באחריות. מבשלים עם הקליפה, מועכים עם מזלג, מעסים ברוטב וביי לתנור. קריספי, קראנצ'י ומלא טעם, טוסו להכין!
שמרו

הום פרייז של יונית צוקרמן

הום פרייז 2
הום פרייז מושלמים ממטבחה של יונית צוקרמן
גאון מי שהמציא את השילוב המשוגע של תפוחי אדמה מטוגנים, חמאה ורוטב צ'ילי מתוק - המדריך איך להגיע בדיוק להום פרייז הכי טעימים בעולם!
שמרו

 תפוחי אדמה כאורחים בסלט של רון יוחננוב

סלט תפוחי אדמה בפסטו של רון יוחננוב
סלט תפוחי אדמה בפסטו, קיצי ורענן- כל מה שאתם צריכים לעשות, זה לבשל את תפוחי האדמה ולקצוץ את הירקות ובמינימום עבודה, תקבלו סלט מפתיע שיכול להוות ארוחה בפני עצמה!
שמרו

ממטבחו של השף רובושון: פירה נימוח וקרמי

פירה קרמי ומושלם כמו של השף האגדי רובושון
מתכון לפירה תפוחי האדמה האגדי של השף ז'ואל רובושון. פירה מושלם במרקם עשיר וקטיפתי, שתוכלו להכין בבית בקלות ותרגישו במסעדת שלושה כוכבי מישלן
שמרו

הכול שימושי: צ’יפס מקליפות תפוחי אדמה

צ'יפס מקליפות של ירקות (shutterstock)
הכי גאוני ביקום! צ’יפס קליפות ממכר!
נשארו לכם קליפות של ירקות ממרק שהכנתם או תבשיל מהביל? הנה מתכון מושלם שמכינים ברבע שעה והכי כיף שבעולם לנשנש מול הטלויזיה
שמרו

ארוחה שלמה במחבת: פריטטה מפנקת

פריטטת תפוחי אדמה. צילום: אסי רוז
הפריטטה של אסי רוז: תפוחי אדמה, ביצה וגבינה מלוחה. טעים!
אסי רוז חזרה ממדריד עם מתכון מנצח לפריטטה קלאסית, המנה בעלת היסטוריה ארוכה וגדולה שבכל שלב יכולה להפתיע ולהפוך למלכת הארוחה
שמרו

שלמים: תפוחי אדמה בתנור- עם הקליפה

אופים עד להזהבה. צילום: נמרוד סונדרס
תפוחי אדמה בקליפתם באפייה הכי מושלמת
תפוחי אדמה שלמים אפויים פרוסים דק דק עם רוטב שנספג היטב בתוכם. עם קליפה קריספית ופנים נימוח ומנחם, מוגשים עם עשבי תיבול קצוצים טריים
שמרו

שייט בטעם טוב: סירות תפו”א עם בשר של רון יוחננוב

סירות תפוחי אדמה ממולאות בבשר
סירות תפוחי אדמה ממולאות בשר
סירות תפוחי אדמה מושלמות ממולאות בשר ואפויות בתנור. פריכות מבחוץ, רכות מבפנים, עם מילוי בשר מתובל היטב. מנה מנצחת לארוחה משפחתית
שמרו

קטגוריות

תגובות (0)

Avatar