הם מתאימים לטיגון, לתנור, לגחלים, לאידוי- תפוחי אדמה הם פשוט מצרך כל כך מגוון וטעים, שאי אפשר שלא להתאהב. אספנו לכם מתכונים שמכילים את עשרת הדרכים הטובה ביותר להכין תפוחי אדמה, שתוכלו לצרף לארוחות שלכם במהלך היום או לנשנש כחטיף מפנק. בתיאבון!
צ’יפס של פלאפליות- נפוח וקראנצ’י
כמו בפלאפליות: צ’יפס מתנפח בגרסה הביתית
זוכרים שהייתם מסתכלים בעיניים כלות על מוכר הפלאפל ומתחננים לעוד צ'יפס נפוח אחד? אז עכשיו אתם יכולים להכין צ'יפס פלאפליות בבית בגרסת "אכול כפי יכולתך"
הצג כתבה
בתנור ומצופה בפיסטוק: תפו”א של רון יוחננוב
דאבל קראנץ’: תפוחי אדמה אפויים בקראסט פיסטוקים
תפוחי אדמה אפויים בתנור זו מנה בטוחה שנחטפת מהר. אבל הפעם מלבד הקריספיות של תפוח האדמה הצלוי, יש גם קראסט פיסטוקים שמעניק אקסטרה קראנץ'!
הצג כתבה
מעוכים ומעולים: תפוחי אדמה דרוסים בתנור
תפוחי אדמה דרוסים
תפוחי אדמה דרוסים הכי טעימים שתכינו, באחריות. מבשלים עם הקליפה, מועכים עם מזלג, מעסים ברוטב וביי לתנור. קריספי, קראנצ'י ומלא טעם, טוסו להכין!
הצג כתבה
הום פרייז של יונית צוקרמן
הום פרייז מושלמים ממטבחה של יונית צוקרמן
גאון מי שהמציא את השילוב המשוגע של תפוחי אדמה מטוגנים, חמאה ורוטב צ'ילי מתוק - המדריך איך להגיע בדיוק להום פרייז הכי טעימים בעולם!
הצג כתבה
תפוחי אדמה כאורחים בסלט של רון יוחננוב
סלט תפוחי אדמה בפסטו של רון יוחננוב
סלט תפוחי אדמה בפסטו, קיצי ורענן- כל מה שאתם צריכים לעשות, זה לבשל את תפוחי האדמה ולקצוץ את הירקות ובמינימום עבודה, תקבלו סלט מפתיע שיכול להוות ארוחה בפני עצמה!
הצג כתבה
ממטבחו של השף רובושון: פירה נימוח וקרמי
פירה קרמי ומושלם כמו של השף האגדי רובושון
מתכון לפירה תפוחי האדמה האגדי של השף ז'ואל רובושון. פירה מושלם במרקם עשיר וקטיפתי, שתוכלו להכין בבית בקלות ותרגישו במסעדת שלושה כוכבי מישלן
הצג כתבה
הכול שימושי: צ’יפס מקליפות תפוחי אדמה
הכי גאוני ביקום! צ’יפס קליפות ממכר!
נשארו לכם קליפות של ירקות ממרק שהכנתם או תבשיל מהביל? הנה מתכון מושלם שמכינים ברבע שעה והכי כיף שבעולם לנשנש מול הטלויזיה
הצג כתבה
ארוחה שלמה במחבת: פריטטה מפנקת
הפריטטה של אסי רוז: תפוחי אדמה, ביצה וגבינה מלוחה. טעים!
אסי רוז חזרה ממדריד עם מתכון מנצח לפריטטה קלאסית, המנה בעלת היסטוריה ארוכה וגדולה שבכל שלב יכולה להפתיע ולהפוך למלכת הארוחה
הצג כתבה
שלמים: תפוחי אדמה בתנור- עם הקליפה
תפוחי אדמה בקליפתם באפייה הכי מושלמת
תפוחי אדמה שלמים אפויים פרוסים דק דק עם רוטב שנספג היטב בתוכם. עם קליפה קריספית ופנים נימוח ומנחם, מוגשים עם עשבי תיבול קצוצים טריים
הצג כתבה
שייט בטעם טוב: סירות תפו”א עם בשר של רון יוחננוב
סירות תפוחי אדמה ממולאות בשר
סירות תפוחי אדמה מושלמות ממולאות בשר ואפויות בתנור. פריכות מבחוץ, רכות מבפנים, עם מילוי בשר מתובל היטב. מנה מנצחת לארוחה משפחתית
הצג כתבה
תגובות (0)