פלאפל אפוי בתנור שמכינים בקלי קלות

למה לקנות מנת פלאפל אם אפשר להכין לבד? אפרת ליכטנשטט עם מתכון מושלם של פלאפל אפוי בתנור עם המון ירוקים ואגוזים. גם בריא, גם טעים
למה לקנות מנת פלאפל אם אפשר להכין לבד? אפרת ליכטנשטט עם מתכון מושלם של פלאפל אפוי בתנור עם המון ירוקים ואגוזים. גם בריא, גם טעים
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.7 קק״ל 2239.6 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 226.1 גרם
    שומן 3.9 גרם 117.9 גרם
    נתרן 108.4 מ״ג 3251.4 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 81.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 68.1 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.4 מ״ג 641.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 30.5 מ״ג
    אשלגן 145.7 מ״ג 4370.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.7 קק״ל 2239.6 קק״ל
    פחמימות 7.5 גרם 226.1 גרם
    שומן 3.9 גרם 117.9 גרם
    נתרן 108.4 מ״ג 3251.4 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 81.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 68.1 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.4 מ״ג 641.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 30.5 מ״ג
    אשלגן 145.7 מ״ג 4370.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור

כולם אוהבים פלאפל אבל הרבה נמנעים ממנו בגלל הצורך לטגן וגם בינינו – בגלל שכל כך קל לקנות. כאן יש פלאפל אפוי בסגנון קצת אחר. הוא נפלא וטעים בצורה יוצאת דופן, הוא בריא וערכיו התזונתיים מעולים משום שהוא עמוס בירוקים ובאגוזים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה או משטח אפיה רב שימושי.
  2. שמים במעבד המזון את עשבי התיבול ומפעילים לכמה שניות לקיצוץ גס.
  3. מוסיפים את הפיסטוקים והפקאנים ומפעילים שוב לקיצוץ גס.
  4. מוסיפים את כל שאר החומרים ומפעילים עד שמתקבלת עיסה אחידה ומעורבבת היטב, אך לא יותר מדי.
  5. מכדררים כדורים ומניחים ללא רווחים על גבי התבנית.
  6. אופים 15 דקות, או עד שהכדורים משחימים קלות. אפשר להוציא אחד ולטעום אם מוכן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלאפל אפוי בתנור שמכינים בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    קרן

    היי, האם ניתן להחליף את הקמח כוסמין בקמח טפיוקה או שבקמח חומוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא ניסינו, אבל אפשרי.

    Avatar
    לירי דרר

    צריך להשרות את הגרגירי חומוס לילה במים?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן. כדאי להשרות המים ללילה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות