10 מתכוני הממולאים הצמחונים הכי טובים שתכינו אבררררר!

ממולאים זה הכי של בית! זה סיר חם שמחבק ועוטף אותך בחום ובריח של אימא וסבתא עוד לפני שלקחת אפילו ביס אחד. החלטנו לפנק אתכם ב-10 המתכונים שהכי אהבתם להכין לממולאים צמחוניים

סיר של ממולאים על הגז עושה תחושה של בית, ממלא את האוויר בריח טוב כזה, של תבשילים של סבתא או של אימא.

סיר של ממולאים טוב כזה, יכול ברגע אחד, או יותר נכון בביס אחד להחזיר אותך אחורה, לילדות לביס ההוא שסבתא אז עשתה לך כשהיית קטן.

ממולאים טובים הם ארוחת שישי, הם ארוחה משפחתית, הם מחבקים אתכם בטעמים חמים ומחממים לכם את הבטן ואת הלב.

בחרנו הפעם להתמקד בממולאים צמחוניים, כאלו שכל המשפחה תשמח לאכול, גם לאלו שפחות מתחברים לצד הקרניבורי שלהם…

אז יאלה, להתחיל לרוקן,להכין מילוי ויאללה, סיר של אהבה!

 

כשאומרים לנו ממולאים אנחנו תמיד חושבים על פלפלים. קבלו מתכון קל ומזין של פלפלים ממולאים עם אורז ועדשים של רחלי קרוט

פלפלים ממולאים עם אורז ועדשים ברוטב עגבניות
ארוחה צבעונית ומושלמת: פלפלים ממולאים עם אורז ועדשים ברוטב עגבניות
רחלי קרוט מכינה מנה צמחונית משגעת, צבעונית, טעימה ועשירה בחלבון: פלפלים ממולאים עם אורז ועדשים ברוטב עגבניות. מנה מנחמת ליום קריר
שמרו

 

ואי אפשר לדבר על ממולאים בלי למלא גם את המלך! הבצל, שזה הממולא שאנחנו במערכת הכי אוהבות והמתכון של רותם ליברזון, חלום!

האוצרות הממולאים של רותם ליברזון – בצל ממולא צמחוני
בצלים ממולאים באורז, פריקה ובורגול, עם רוטב עגבניות חמוץ מתוק. בזכות בישול ארוך כל הלילה הם הופכים לרכים ונימוחים כמו שעוד לא יצא לכם לטעום
שמרו

 

קבלו מתכון של קישואים ממולאים בקינואה, ירק, יחד עם חלבון איכותי מהצומח זה תמיד שילוב מנצח. וגם חרוז.

קישואים ממולאים 2
כמו ביצת הפתעה – קישואים עגולים ממולאים בקינואה
צלחת צבעונית ומשמחת של קישואים עגלגלים ממולאים שהם קצת כמו ביצת הפתעה מלאה בכל טוב. ומה כייף? זו מנה טבעונית, מזינה, עם קינואה, גזרים צבעוניים ומלא ירוקים
שמרו

 

אוהבים עלי גפן כמונו? מעט השקעה ויש לכם כאלו ביתיים וטעימים במיוחד. מתכון פשוט טעים של שי-לי ליפא

עלי גפן ממולאים באורז וזוקיני . צילום-ינאי-מנחם9
עלי גפן ממולאים באורז וזוקיני
עכשיו כבר לא צריך לקנות, אפשר להכין בבית לגמרי לבד - שי-לי ליפא עם מתכון טעים במיוחד של עלי גפן ממולאים באורז וזוקיני בניחוח לימוני
שמרו

 

ונשאר עוד רגע בגזרת העלים, שגב משה במתכון מנצח של עלי מנגולד ממולאים ועסיסיים ברוטב עגבניות. הכי של בית.

עלי מנגולד ממולאים באורז ועדשים ברוטב עגבניות
השף שגב משה מלמד להכין עלי מנגולד ממולאים - מנה צמחונית ביתית, ללא גלוטן, ופשוטה להכנה. מבשלים את הממולאים ברוטב עגבניות סמיך ומגישים עם יוגורט קר
שמרו

 

פעם ניסיתם למלא כרשה? אתם חייבים! הסתכלו על הסיר הציורי הזה של אסי רוז. פשוט אי אפשר להפסיק להסתכל עליו!

כרישה ממולאת. צילום: אסי רוז
סיר ציורי מהפנט וטבעוני של כרשה ממולאת
מתכון פשוט למנה חגיגית מלאה באהבה ויצירתיות, אסי רוז מביאה לכם מתכון שעליו חלמה הרבה זמן - סיר ציורי מהפנט וטבעוני של כרשה ממולאת לשולחן החג
שמרו

 

סלקים ממולאים כבר אכלתם? סלקים בתנור ממולאים בקינואה או בבורגול, עם הרבה עשבי תיבול והרבה סיבים תזונתיים

סלקים ממולאים בבורגול/ קינואה עם מלא ירוקים ורכז רימונים. צילום: ים שמיר
סלקים ממולאים בבורגול או קינואה עם מלא ירוקים ורכז רימונים
ים שמיר חוזרת לשגרה אחרי פסח עם מתכון שיקל לכם על הבטן אחרי כל המצות, מתכון קל להכנה ובריא לסלקים ממולאים בבורגול/ קינואה עם מלא ירוקים ורכז רימונים מושלם
שמרו

 

מדיאס! סירות של קישואים ממולאים בגבינות וירקות, מכניסים לתנור וזוללים בהנאה!

מדיאס – סירות קישואים ממולאות בגבינות ועגבניות
יש המון מתכונים לסירות קישואים ממולאות, אבל זו בעיניי הטובה מכולן. את המתכון קיבלתי משפית טורקיה מופלאה שעבדה באיטליה ושילבה את כל העולמות. קישואים ממולאים גבינה, מה רע?
שמרו

 

רוצים קצת לחדש בגזרת הממולאים? מה עם עגבניות? עגבניות ממולאות בגריסים ועשבי תיבול

עגבניות ממולאות גריסים ועשבי תיבול
מה נמלא היום? עגבניות ממולאות גריסים ועשבי תיבול
עגבניות ממולאות כאלו עוד לא טעמתם. עגבניות עסיסיות ממולאות בגריסים מתובלות בשמן זית והמון עשבי תיבול. מתכון נפלא שמתאים גם לצמחונים.
שמרו

 

לסיום סיומת, המתכון שסוגר לנו את ה-10 הפותחת. מתכון נוסף וצמחוני של פלפלים ממולאים בקלי קלות!

פלפלים ממולאים צמחוניים בקלי קלות. צילום: אפיק גבאי
פלפלים ממולאים צמחוניים בקלי קלות
מי אמר שחייבים להכין ממולאים עם בשר? אולגה טוכשר מכינה פלפלים ממולאים צמחוניים ואפילו טבעוניים ממש בקלות. מנה בריאה וטעימה שהיא ארוחה בפני עצמה
שמרו

 

 

קטגוריות

תגיות

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    טביה גרויסמן דוד

    רעיונות מאוד טעימות !