-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 565.7 קק״ל 1131.5 קק״לפחמימות 77.6 גרם 155.3 גרםשומן 26.9 גרם 53.7 גרםנתרן 115.7 מ״ג 231.4 מ״גחלבון 4.7 גרם 9.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.7 גרםשומן רווי 16.5 גרם 33.0 גרםכולסטרול 91.1 מ״ג 182.3 מ״גסידן 186.2 מ״ג 372.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 320.7 מ״ג 641.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות566
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 565.7 קק״ל 1131.5 קק״לפחמימות 77.6 גרם 155.3 גרםשומן 26.9 גרם 53.7 גרםנתרן 115.7 מ״ג 231.4 מ״גחלבון 4.7 גרם 9.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 1.7 גרםשומן רווי 16.5 גרם 33.0 גרםכולסטרול 91.1 מ״ג 182.3 מ״גסידן 186.2 מ״ג 372.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 320.7 מ״ג 641.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 566 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אגסים בטופי קרמל מלוח
-
3 אגסים של גליל בינונייםחתוכים לשמיניות
-
20 גרם חמאה
-
2 כפות שמנת מתוקה 38%
-
1/2 כוס סוכר חום
להגשה
-
2 כדורי גלידת וניל
-
קורט מלח גס
אופן הכנה
- חותכים 3 אגסים של ״גליל״ לשמיניות ללא הגרעינים.
- מחממים מחבת ושמים בתוכה חמאה, שמנת מתוקה וסוכר חום.
- מערבבים עד שהחמאה נמסה ומוסיפים פנימה את האגסים.
- צולים את האגסים למשך 3 דקות מכל צד עד שהאגסים מקורמלים ומקבלים צבע זהוב יפה.
- מעבירים לצלחות הגשה.
- מפזרים מעט מלח גס על האגסים.
- מגישים מיד עם כדור גלידת וניל.
אופן הכנה
- חותכים 3 אגסים של ״גליל״ לשמיניות ללא הגרעינים.
- מחממים מחבת ושמים בתוכה חמאה, שמנת מתוקה וסוכר חום.
- מערבבים עד שהחמאה נמסה ומוסיפים פנימה את האגסים.
- צולים את האגסים למשך 3 דקות מכל צד עד שהאגסים מקורמלים ומקבלים צבע זהוב יפה.
- מעבירים לצלחות הגשה.
- מפזרים מעט מלח גס על האגסים.
- מגישים מיד עם כדור גלידת וניל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן