בלי קמח בכלל: טארט קוקוס עם קרם קוקוס-שוקולד
שילוב מהפנט של שני טעמים חזקים וארומטים. טארט קוקוס אישי ממולא בקרם קוקוס-שוקולד מענג. כל הפאן הזה בלי קמח בכלל, ללא גלוטן ומתאים גם לפסח!
שילוב מהפנט של שני טעמים חזקים וארומטים. טארט קוקוס אישי ממולא בקרם קוקוס-שוקולד מענג. כל הפאן הזה בלי קמח בכלל, ללא גלוטן ומתאים גם לפסח!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 362.9 קק״ל 2177.5 קק״לפחמימות 29.6 גרם 177.5 גרםשומן 24.8 גרם 149.1 גרםנתרן 13.9 מ״ג 83.2 מ״גחלבון 4.2 גרם 25.2 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.6 גרםשומן רווי 20.0 גרם 120.2 גרםכולסטרול 0.8 מ״ג 5.0 מ״גסידן 32.5 מ״ג 195.1 מ״גברזל 3.7 מ״ג 22.4 מ״גאשלגן 399.3 מ״ג 2395.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות363
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 362.9 קק״ל 2177.5 קק״לפחמימות 29.6 גרם 177.5 גרםשומן 24.8 גרם 149.1 גרםנתרן 13.9 מ״ג 83.2 מ״גחלבון 4.2 גרם 25.2 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.6 גרםשומן רווי 20.0 גרם 120.2 גרםכולסטרול 0.8 מ״ג 5.0 מ״גסידן 32.5 מ״ג 195.1 מ״גברזל 3.7 מ״ג 22.4 מ״גאשלגן 399.3 מ״ג 2395.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 363 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קלתיות קוקוס
-
2 כוסות שבבי קוקוסמזרח מערב
-
2 חלבונים L
מילוי
-
250 גרם שוקולד מריר
-
קורט מלח דק
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים היטב תבנית שקעים למאפינס.
- מערבבים בקערה את שבבי הקוקוס והחלבונים לתערובת אחידה ודביקה.
- בעזרת ידיים משומנות מחלקים את התערובת בין השקעים ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות.
- אופים במשך 12-15 דקות עד להזהבה יפה, מוציאים מהתנור ומקררים בתוך התבנית.
- מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד וקרם הקוקוס במיקרוגל או על באן מרי.
- מוסיפים את המלח ומערבבים לתערובת חלקה.
- יוצקים את המילוי לתוך הקלתיות שבתבנית ומעבירים לקירור במקרר במשך 30 דקות לפחות.
- מחלצים את הטארטים מהתבנית ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- משמנים היטב תבנית שקעים למאפינס.
- מערבבים בקערה את שבבי הקוקוס והחלבונים לתערובת אחידה ודביקה.
- בעזרת ידיים משומנות מחלקים את התערובת בין השקעים ומהדקים היטב לתחתית ולדפנות.
- אופים במשך 12-15 דקות עד להזהבה יפה, מוציאים מהתנור ומקררים בתוך התבנית.
- מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד וקרם הקוקוס במיקרוגל או על באן מרי.
- מוסיפים את המלח ומערבבים לתערובת חלקה.
- יוצקים את המילוי לתוך הקלתיות שבתבנית ומעבירים לקירור במקרר במשך 30 דקות לפחות.
- מחלצים את הטארטים מהתבנית ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
קינוח מהמם לפסח❤️❤️❤️