שבבי אורז ברוטב מסאלה: מאכל זריז שיטיס אתכם להודו!

למה שלא תגוונו את ארוחת הערב עם תבשיל שבבי אורז ברוטב מסאלה? נסו את המעדן הזה שכל כך מהיר וכיף להכין במטבח הביתי וגם אתם תאמרו "נמסטה"
למה שלא תגוונו את ארוחת הערב עם תבשיל שבבי אורז ברוטב מסאלה? נסו את המעדן הזה שכל כך מהיר וכיף להכין במטבח הביתי וגם אתם תאמרו "נמסטה"
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.0 קק״ל 388.0 קק״ל
    פחמימות 17.6 גרם 70.2 גרם
    שומן 3.4 גרם 13.8 גרם
    נתרן 579.3 מ״ג 2317.3 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 11.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 49.7 מ״ג 198.9 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 368.6 מ״ג 1474.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.0 קק״ל 388.0 קק״ל
    פחמימות 17.6 גרם 70.2 גרם
    שומן 3.4 גרם 13.8 גרם
    נתרן 579.3 מ״ג 2317.3 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 11.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.3 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 49.7 מ״ג 198.9 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 368.6 מ״ג 1474.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

בדרך כלל תבשילים הודיים לוקחים הרבה זמן הכנה, אבל השימוש בשבבי אורז שרק צריך לטבול לכמה דקות במים רותחים, והופ! הם כבר מוכנים לשידוך עם רוטב, מקצרים הכל באופן משמעותי. ואפילו עוד לא התחלנו לדבר על רוטב המסאלה מלא התבלינים החמימים, העשיר והמנחם הזה שפשוט יגרום לכם להתרגש.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל הודי
מערכת Foody
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תבשיל

רוטב מסאלה

הגשה


אופן הכנה

  1. משרים במים את שבבי האורז כמה דקות (לפי הוראות היצרן), מסננים ושומרים בצד.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר, תוך כדי ערבוב, עד שהם מתחילים להתרכך ולהזהיב.
  3. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים וממשיכים לטגן עוד דקה.

    שבבי אורז ברוטב מסאלה 6
    רק כמה דקות ואתם בניו דלהי!

  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המייפל וקרם הקוקוס, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום וממשיכים לבשל במשך 2 דקות.
  5. מוסיפים את שבבי האורז למחבת עם הרוטב, מערבבים ומבשלים במשך 4-5 דקות.
  6. מפזרים כוסברה ומגישים.

    שבבי אורז ברוטב מסאלה 2
    שבבי אורז ברוטב מסאלה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל לובל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שבבי אורז ברוטב מסאלה: מאכל זריז שיטיס אתכם להודו!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מיכל כהן

    יצא מצויין!! מתאים גם לצליאק ול low fodmap (בלי הבצל והשום))

      Avatar
      מערכת Foody

      משמח לקרוא, שירי!

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף לשמוע.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות