-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 275.3 קק״ל 1376.4 קק״לפחמימות 27.4 גרם 137.0 גרםשומן 16.8 גרם 84.2 גרםנתרן 352.2 מ״ג 1760.8 מ״גחלבון 7.2 גרם 35.9 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 28.7 גרםשומן רווי 2.0 גרם 10.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 74.2 מ״ג 370.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 808.1 מ״ג 4040.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות275
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 275.3 קק״ל 1376.4 קק״לפחמימות 27.4 גרם 137.0 גרםשומן 16.8 גרם 84.2 גרםנתרן 352.2 מ״ג 1760.8 מ״גחלבון 7.2 גרם 35.9 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 28.7 גרםשומן רווי 2.0 גרם 10.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 74.2 מ״ג 370.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 12.2 מ״גאשלגן 808.1 מ״ג 4040.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 275 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
שיפודים
-
1 כרובית בינוניתמחולקת לפרחים קטנים
-
1 כף קורנפלור
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כף רוטב סויה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
רוטב
-
3 כפות שמן שומשום
-
4 שיני שוםקצוצות
-
3 כפות רוטב סויה
-
2 כפות סוכר חום
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כף רוטב סרירצ’ה
-
1 כפית גדושה שורש ג’ינג’ר
-
3 כפות חומץ אורז
-
1 כף קורנפלור
-
1 כוס מים
אופן הכנה
- בישול מקדים: שמים את פרחי הכרובית בקערה מתאימה למיקרו ומוסיפים 2 כפות מים.
- מעבירים לתנור שמופעל במצב מיקרו למשך 5 דקות ומחממים (על מנת לרכך מעט את הכרובית).
- מערבבים בקערה קטנה את הקורנפלור, רוטב הסויה ורוטב הצ’ילי המתוק.
- מעבירים את פרחי הכרובית לשקית ניילון, מוסיפים את תערובת הצ’ילי.
- סוגרים את השקית (או קושרים) מנערים ומשהים למשך כ-30 דקות.
- מכינים את הרוטב: על כיריים מחממים שמן שומשום בסיר קטן, מוסיפים את השום מערבבים במשך דקה.
- מוסיפים את יתר חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד שהרוטב מתעבה ומסמיך. מסירים מהאש.
- מחממים את התנור לתוכנית גריל.
- מוציאים את פרחי הכרובית ומשפדים על שיפודים.
- צולים את השיפודים במשך 15-20 עד שמתרככים ומזהיבים קלות.
- מוציאים את השיפודים מהתנור, מורחים בעזרת מברשת את הכרוביות ברוטב וצולים כ-5-10 דקות נוספות לצבע זהוב וקרמלי.
- מפזרים מעט שומשום ובצל ירוק ומגישים.
אופן הכנה
- בישול מקדים: שמים את פרחי הכרובית בקערה מתאימה למיקרו ומוסיפים 2 כפות מים.
- מעבירים לתנור שמופעל במצב מיקרו למשך 5 דקות ומחממים (על מנת לרכך מעט את הכרובית).
- מערבבים בקערה קטנה את הקורנפלור, רוטב הסויה ורוטב הצ’ילי המתוק.
- מעבירים את פרחי הכרובית לשקית ניילון, מוסיפים את תערובת הצ’ילי.
- סוגרים את השקית (או קושרים) מנערים ומשהים למשך כ-30 דקות.
- מכינים את הרוטב: על כיריים מחממים שמן שומשום בסיר קטן, מוסיפים את השום מערבבים במשך דקה.
- מוסיפים את יתר חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם, עד שהרוטב מתעבה ומסמיך. מסירים מהאש.
- מחממים את התנור לתוכנית גריל.
- מוציאים את פרחי הכרובית ומשפדים על שיפודים.
- צולים את השיפודים במשך 15-20 עד שמתרככים ומזהיבים קלות.
- מוציאים את השיפודים מהתנור, מורחים בעזרת מברשת את הכרוביות ברוטב וצולים כ-5-10 דקות נוספות לצבע זהוב וקרמלי.
- מפזרים מעט שומשום ובצל ירוק ומגישים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן