תבשיל קישואים ברוטב עגבניות

קר בחוץ ואתם זקוקים למנה מנחמת? משה שגב מכין תבשיל קישואים ברוטב עגבניות ממש כמו בבית של סבתא. כל מה שצריך זה רק פרוסת חלה ליד
קר בחוץ ואתם זקוקים למנה מנחמת? משה שגב מכין תבשיל קישואים ברוטב עגבניות ממש כמו בבית של סבתא. כל מה שצריך זה רק פרוסת חלה ליד
  • משה שגב
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    347
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 346.6 קק״ל 1386.4 קק״ל
    פחמימות 24.8 גרם 99.3 גרם
    שומן 26.3 גרם 105.3 גרם
    נתרן 1710.2 מ״ג 6840.8 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 25.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.1 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 105.5 מ״ג 421.8 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 16.6 מ״ג
    אשלגן 1171.7 מ״ג 4686.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    347
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 346.6 קק״ל 1386.4 קק״ל
    פחמימות 24.8 גרם 99.3 גרם
    שומן 26.3 גרם 105.3 גרם
    נתרן 1710.2 מ״ג 6840.8 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 25.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.1 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 14.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 105.5 מ״ג 421.8 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 16.6 מ״ג
    אשלגן 1171.7 מ״ג 4686.9 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישואים

רוטב


אופן הכנה

  1. צולים את הקישואים: חותכים את הקישואים לפרוסות בעובי 3 ס”מ.
  2. קולפים וכותשים את שיני השום.
  3. מניחים בקערה את פרוסות הקישואים, השמן, המלח, הפלפל השחור והשום ומערבבים היטב.
  4. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצולים את הקישואים עד שמופיעים עליהם סימני חריכה. שומרים בצד.
  5. מכינים את הרוטב: קולפים וכותשים את שיני השום.
  6. מגררים את העגבניות בפומפייה, חותכים את עלי התרד לרצועות וקוצצים את עשבי התיבול.
  7. מחממים את השמן במחבת עמוקה, מוסיפים את השום והאריסה ומערבבים.
  8. מוסיפים את כל סוגי העגבניות והפפריקה ומערבבים שוב. מביאים לרתיחה, מתבלים וממשיכים לבשל תוך ערבוב 10 דקות נוספות. כשהרוטב מסמיך, מוסיפים את התרד ועשבי התיבול ומערבבים.
  9. מנמיכים את האש, מוסיפים לרוטב את הקישואים ומבשלים עוד 10 דקות בלי לערבב.

הערות

  • מומלץ להגיש את המנה עם חלה לניגוב הרוטב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל קישואים ברוטב עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לשים פפריקה חריפה או סחוג במקום אריסה או כמה טיפות טבסקו או שאפשר לוותר על החריפות ולא לשים דבר במקום. בהצלחה (:

קטגוריות

אביזרים

טכניקות