-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1953.5 קק״ל 3907.0 קק״לפחמימות 284.2 גרם 568.5 גרםשומן 71.8 גרם 143.6 גרםנתרן 325.4 מ״ג 650.7 מ״גחלבון 47.6 גרם 95.2 גרםסיבים תזונתיים 12.5 גרם 25.0 גרםשומן רווי 11.0 גרם 22.1 גרםכולסטרול 443.1 מ״ג 886.2 מ״גסידן 135.2 מ״ג 270.5 מ״גברזל 7.3 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 881.0 מ״ג 1761.9 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 9.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות1954
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1953.5 קק״ל 3907.0 קק״לפחמימות 284.2 גרם 568.5 גרםשומן 71.8 גרם 143.6 גרםנתרן 325.4 מ״ג 650.7 מ״גחלבון 47.6 גרם 95.2 גרםסיבים תזונתיים 12.5 גרם 25.0 גרםשומן רווי 11.0 גרם 22.1 גרםכולסטרול 443.1 מ״ג 886.2 מ״גסידן 135.2 מ״ג 270.5 מ״גברזל 7.3 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 881.0 מ״ג 1761.9 מ״גאבץ 4.9 מ״ג 9.9 מ״גסגור
לחם בולו הוא סוג של שילוב בין לחם ועוגה, מושלם לשולחן החג שלכם וגיוון מיוחד ללחם לבן רגיל, אז תפתיעו את עצמכם ונסו להכין אותו.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 1954 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח לבן
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כף זרעי שומרכתושים קלות
-
1 כף שומשוםלבן או שחור
-
1 כף שמרים יבשים
-
2 ביצים L
-
80 מ"ל שמן סויה
-
1 קליפת לימון בינוני
-
1/2 כוס מים
-
100 גרם צימוקים בהירים
-
50 גרם אגוזי מלךקצוץ
אופן הכנה
- בקערת מיקסר שמים את כל החומרים למעט המים.
- מפעילים במהירות איטית ומוסיפים מים תוך כדי עיבוד במהירות בינונית.
- לשים במיקסר 8 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- מכסים ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח (שעה לפחות).
- מחלקים את הבצק ל-2 כיכרות ומעצבים לצורה לא מאורכת מדי, בהתאם לגודל התבנית (ניתן להכין ממנו גם לחמניות קטנות).
- מסדרים ברווחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה ומתפיחים עד להכפלת הנפח, לפחות חצי שעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערית טורפים ביצה עם מים.
- מברישים את הכיכרות או את הלחמניות ומפזרים שומשום מעל.
- אופים 30 דקות, עד שהלחם תפוח וזהוב.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר שמים את כל החומרים למעט המים.
- מפעילים במהירות איטית ומוסיפים מים תוך כדי עיבוד במהירות בינונית.
- לשים במיקסר 8 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד.
- מכסים ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח (שעה לפחות).
- מחלקים את הבצק ל-2 כיכרות ומעצבים לצורה לא מאורכת מדי, בהתאם לגודל התבנית (ניתן להכין ממנו גם לחמניות קטנות).
- מסדרים ברווחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה ומתפיחים עד להכפלת הנפח, לפחות חצי שעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערית טורפים ביצה עם מים.
- מברישים את הכיכרות או את הלחמניות ומפזרים שומשום מעל.
- אופים 30 דקות, עד שהלחם תפוח וזהוב.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
חייב זרעי שומר? יש תחליף?
אפשר לוותר
במתכון של הלחם בולו החלב סויה זה בשביל להפוך למזונות או לטעם?
היי, במתכון אין חלב סויה
האם הבולו קשה אך רכה אני תוניסאית ואמלנו זה היה קשה
היי אורלי, הלחם הזה הוא לחם רך. הבולו התוניסאי הוא אכן קשה ויותר על תקן של עוגייה